GulerDoganAslan Kızlar 20+ 4 üm, bugün scana girdik. Herşey çok normal görünüyordu bebeğin kilosu 360 grammış normal mi bu? Bana az geldi. Bebeğin boyunu söylemedi. Boyunun hiç bi önemi yokmuş, zaten ekrana sığamazmış oyüzden ölçülemiyormuş böyle birşey var mı?
Zeynep24 GulerDoganAslan bende dün gittim 20 haftalık hamileyim bebeğim 300gram doktor protein ağırlıklı beslen dedi
tco GulerDoganAslan merhaba agirligi normal galiba . 21+0 da 401 gramdi bebegim. Boy olcumude yapiliyor . Boy olcumu bebegin uyluk kemiginin uzunlugunun 7 ile carpilmasi ile bulunuyor size detayli ultrason sonucu cikti olarak verildi mi? FL degerine bakin 7 ile carpin
Zeynep24 GulerDoganAslan haftasıyla uyumlu dedi az diye bişe demedi sadece biraz daha protein ağırlıklı beslen dedi
KaderGlserinOk Bence tamamen normal 👍🏻 Benim 21. Haftamda 460 grmdı ve bebekten bebeğe ultrason cihazından cihazına bile fark olabileceğini söylemişti doktorum.
GulerDoganAslan znurstnKaraca sorma canım ya ben yurt dışındayım burda böyle oluyomuş demekki boyu falan önemli deği dedi yaa 😔😔
Ennur05 znurstnKaraca İnternette felan boy kilo işini çok araştırdım bebeğim haftasına göre 1 hafta geri olduğu için .. belli bir haftadan sonra boyun önemli olmadığını kilonun önemli olduğunu okudum canım 🤷🏻♀️ ..Doktorum da bana sadece kilosunu söyledi. Ben sorunca boyunu söyledi
tco GulerDoganAslan normal galiba benim 21+0 da 25cmdi. 🤗 bebeginiz kiz mi kiz bebisler biraz daha minik oluyor
znurstnKaraca Ennur05 doğrudur canım, tabiki kilosu daha önemli ama arkadaşa direk ölçülemiyo önemsiz deyip söylememiş o yüzden saçma geldi yine söylemesi lazım diye düşünüyorum😊
Ennur05 znurstnKaraca Doğru canım 🤗 Ölçülemiyor demesi biraz tuhaf olmuş ..Ama önemsiz olduğunu ben de okumuştum ilginç gelmişti bana 🤔
Zeynep24 tco benim bebeğim kız evet herkes kızlar zayıf erkekler kilolu olur diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum