Busraa42 Kızlar 26+4 günlüğüm dünden beri bebeği çok aşağıda hissediyorum sanki tekmeleri de alt tarafıma cinsel organima doğru atiyo gibi sizce bı sorun var mıdır yaşayan varmi
fidannkubra Busraa42 bende de aynısı oldu panik yapmayın ağlayarak gittim doktora doğucak diye😂 rahmin üst kısmı genişliyor ondan oluyormuş bebek büyüdükçe yer çekiminden dolayı aşağıya doğru hissederiz hatta bende kayma gibi bir şeylerde oluyordu
Zeynepahmett Busraa42 yarın 24 haftalık olacam benim de birkaç haftadır bu şekilde. Önceki hafta detaylı ultrasonum vardi perinatoloğa gitmiştim söyledim rahim ağzı uzunluğun iyi dedi ayakları aşağıdadır ondan öyle oluyordur normal dedi.
Busraa42 fidannkubra ya bana geçen haftaki kontrolünde de rahimde siyahliklar var sancılar onları yok etmemiz lazım yoksa erken almak zorunda kalabiliriz flan deyince bide dünden beri aşağıda hissediyorum bugün tekmeleri flan sanki en altımda hissedince korktum bı🤦🏻♀️
Gayeninannesiyesim Busraa42 Yok ayakları aşağıda olduğu için o şekilde hissediyorsundur benimde öyleydi 30.haftadan sonra baş aşağı pozisyon aldı bir sorun değildir ama kontrole gittiğinizde sorun isterseniz içiniz rahat etsin
GhE Busraa42 benim hala öyle 8 aylık oldum ama şimdi de bebişim ters diye öyle hissediyorum inşallah tersliği düzelir
Busraa42 GhE doktora gittim sordum sıkıntı olmaz dedi şükür bebegin ayakları aşağıda olduğu için öyle hissediuomusuz