Zeynep_18 Selam anneler😊 Perşembe günü doktor kontrolüm vardı ve mide bulantısı için doktorum prilam verdi. O günden beri kullanıyorum ilk 3 gün çok iyi geldi ama son iki gündür tekrar başladı hafif mide bulantılarım sizce neden benim gibi olan varmı?
34_21_23 Zeynep_18 kaç haftalıksınız. Bende de öyle olmuştu. Çünkü bulantılar bazen daha çok şiddetleniyor ilaç biraz etkisiz kalabiliyor
haziranin25i Zeynep_18 sabah 2 akşam 1 içebilirsiniz. Prospektüsünde bu tarz bir bilgi var. Günde 4 taneye kadar icmeniz mümkün 🤗🤗💜💜
bltern1 Zeynep_18 benimde 16.haftaya kadar çok iyi geldi son 2 haftadır işe yaramıyor ama eskisi kadar kötü değilim
haziranin25i Zeynep_18 ben ilacın içerisindeki prospektüsünü okuyup doktoruma danistigimda evet yapabilirsin demişti. Günde 4 tane içiyordum anca kusmamı engelliyordu..
Betulll1 Zeynep_18 benımde oyle canım daha sonra metpamit ekledı oda kesmedi şimdi zofere geçtim hala kusuyorum :((
Zeynep_18 Betulll1 benim kusmam yok sadece mide bulantım var yemek yapamıyorum yiyemiyorum hep kraker tarzı şeyler umarım en kısa zamanda geçer😣
Huri54 Zeynep_18 gece yatmadan hep iki kere aldım 11. Haftama kadar sonra azaldı teke düşürdüm 12. Haftadan sonra da bıraktım umarım geçer
Dyguklc Zeynep_18 bazen venimde oyle oluyo icmeme ragmen yine midem bulaniyo doktorum bana sunu onermisti gece yatmadan 2 tane al eger kahvaltidan sonra yine bulanirsa bi tane daha alabilirsin ogle yemeginden sonra yine bulanirsa bi tane daha alabilirsjn yani gunde 4 tane alabikiyomusuz tabi bu benjm doktorumun dedigi siz yine danjsin ama ben oyle oldugunda icmiyorum yanlizca gece 2 iciyorum gun jcinde bi sekilde gecirmeye calisiyorum
minikbaby06 Zeynep_18 bende de oluyor bazen rahatım bazen de sanki hiç ilaç içmemişim gibi oluyorum ama genelde rahatım