Dilandd Merhaba guzel anneler 38+5 im ilk gebeliğim iki gundur yogunlasan alt karin bolgemde ve rahmimde kasilmalar var oglumun hareketlerinde de cok sertlesiyor karnim acaba dogum belirtisimi simdiden tskler
Aysegulozenc Dilandd Sabahtan beri azalmayan bel ağrım ve rahim kasılmam var doğum belirtisi mi acaba saat 3 te randevum var doktorumla? 40+5 haftalığım şuan
Ebru_06 Bende de aynı şeyler doğum cuma günü ama 2 gündür yazdıklarının hepsi bende de var 😔 yaklaştığı için olabilir diye düşünüyorum
Dilandd Ebru_06 sezeryanmi senin acaba ben yarin doktora gidicem daha hic cati mua olmadim bakalm nolcak
Aysegulozenc Dilandd Gittim canım hastaneye suyum sızıntı şeklinde geldiği için yatışım yapıldı sabaha kadar bekliyicez gelirse normal gelmezse sezeryan randevusu aldık dua edin 🙏 Allah hepimizi kurtarsın
Yesilimmm 38+4 üm aynı şeyler bendede var gece bel agrısı baslıyor sabaha kadar bel agrısı birden kesılıyor ertesi gün karın kasılması sadece nst de herahngı bi sancı vs cıkmıyor alıstırma artık diyebliriz