Aslankuran Bende o kategorideyim ve asiri bulanti ve kusmam mevcut hicbir ilac serum fayda etmedi. Sorum şu ki SU icemiyorum malum daha cok bulandiriyor. Bu durumun organlara zarari buyuk bu olaya cozum bulan var mı ? Enfeksiyon olacak diyede cok korkuyorum :(((((
halitefe Aslankuran canım bana başta prilam fayda etmemişti ve kilo veriyordum doktor serumla takviye yaptı bir hafta kadar sonra ilaç fayda edincede normal devam ettim
haziranin25i Aslankuran hamileliğimin ilk haftaları bahar ve yaz mevsimlerine denk geldi soğuk su hayatım boyunca içemedim fakat her dışarıdan su içtigimde bulanıyordu. Aç karnına değil tok karnına içtim folik asitimi.. Ve suyumu ılık içe içe doktorum prilam dr vermişti birde kullandım ve 15. Haftamda bıçak gibi kesildi inşallah seninde geçer kuzum
Minos_gh2010 Aslankuran kendimi gördüm resmen ben cok cektim 14 15nci haftama kadar sürdü Cok kez serum takviyeleri aldim 😒hastanede kaldim gece ayri Sabah cikmadan ayri takiyorlardi bircok degerlerim dusuk cikti canim prilam Evet aksamdan 2tane iciyordum hem cok guzel uyku veriyor hemde bastiriyordu suyu cayi hayatimdan silmistim resmen beyaz tuzlu peynirli tost leblebi cubuk kraker kefir bunlar bastiriyordu beni ya Allah yardimcin olsun atlatiliyor ama ömürden ömur gidiyor
Aslankuran halitefe bende kullandim prilami ama ictigim gun yediklerimi kusmaya basladm tekrar icmedim. Serumu verdi 3 gun gider dedi 2 saat dayanmadı bana sanirim uzun vadeli vermesi lazim serumu
2021 Prilamı akşamdan alın bir kaç gün sonra fayda ediyor 24 haftalık oldum hala kullanıyorum bıraktıgım zaman bulantım tekrar çıkıyor Aslankuran
halitefe Aslankuran serumu besin desteği olarak verdi bana içinde ne vardı bilmiyorum ama vücut susuz kalmasın diye prilamda bir haftaya anca fayda etti sen her gece yatmadan 2 tane al bakalım etkisi giderek artar belki bende olduğu gibi
Aslankuran 2021 aksamda kusuyorum ne yesem ne icsem hemen cikiyor fayda edermi ki ? Bide 2 tablet iciyolarmis aksam icenler sizde mi oyle yaptiniz
2021 Aslankuran bende öyleydim yedigim 5 dakika durmuyordu devamlı kusuyordum ama bu ilaç fayda etti bana 2 tane içiyorum gece yatmadan önce hatta bu gece içmedim artık bırakayım dedim tekrar çıktı mide bulantım
M_1_2 Aslankuran bn ağlıyordum anla o şekilde öyle bir bulantıöm vardı. Prilam sabah içiyorum ama hemen üzerine bişey yiyordum çizi tuzlu çubuk vs. Sonra uyuyordum iyi olurdum akşamları iki tane alıyordum yatmadan önce :-):-):-)
Aslankuran halitefe deneyecegim baska carem yok kusmaktan bogazim parcalandi hem aç geziniyorm hem susuz
halitefe Aslankuran çok iyi anlıyorum seni mide boş olsa bile insan kusuyor bir defasında satmıştım hiç abartmıyorum tek lokma yemedim ve gün boyu 25 kez falan kustum o midedeki sıvı bile bitiyor
Aslankuran halitefe evet o durumdayim sabah ilk is midedeki o yesilimsi siviyi kusmak sornra birsey olmasa bile bulanti ve kusma devam ediyor. Bana dr vitamin vs.de vermedi kusuyosun daha cok kusturur dedi
idiloska halitefe of çok fena, ben sabah oh be çok şükür bulantım yok dedim kahvaltı hazırladım yedim sonra hop hepsi gitti, istifra sonrası çok kötü oluyorum, halsiz rengim kaçıyor böyle bi bitik. Allah şifa versin tez vakitte geçsin inşallah
Aslankuran haziranin25i insaAllah daha erkrn kesilir daha dayanabilitmiyim bilmiyorum cok zor :(( ben ne folik asit ve baska vitamin kulanmiyorumvermedi dr daha cok kusarsin dedi
Maviapril Yemek yiyor musunuz? Hersey kokuyor ve agzina almasiyla tukuruyor musunuz? Ne yiyip ne icilebilir kokusuz bilenler yorum yapabilir mi?
Aslankuran Minos_gh2010 cay bastirir gibi oluyor sicak oldugundan ama nasilsa ne yersem cikariyorum baslarda cubuk falan bastiriyodu simdi mumkun degil ise yaramiyolar. Tostta yiyrmiyorum peynirlerin tadi cok kotu geliyor artik cok zor rabbim cekenlerin yardimcisi olsun :(((
haziranin25i Aslankuran folik asiti gebe kalmadan 3 ay gebe kaldıktan 12.haftaya kadar kullanması gereken bir vitamin. Bebeğinizin gelişimi içinde önemli neden vermedi acaba
Mrs_veterinerius Aslankuran canım ben 8 aylığım arada sabah hala kusuyorum ilk 3 ay çok içemiyordum ama yudum yudum midem almıyordu bir bardak suyu yanımda taşırdım yudum yudum alıştırdım kendimi sonra 1lt ilerleyen zaman diliminde 2-2,5 lt buldu tavsiyem yudum yudum günlük 3 bardak bitirmeye çalış sonra vücûd istemeye başlayacaktır
Aslankuran Mrs_veterinerius en fazla 4 yudum iciyorum oda ilac icerken asla icemiyorum ztn surekli bulanti oluyor kusuyorum en fazla 5 dk rahatim sonra gene basliyor ne yesem ne iccem hemen cikartiyorm su daha cok tetikliyor hamile kalmadan 3 lt iciyordm birden kesilince vucutta cok kotu oldu masaAllah size sag saglim kucaginiza alirsiniz insaAllah
Serapemre Aslankuran merhaba bende ılk hamılelıgımı ogrendıgım zamanlardan sonra mıde bulantılarım kusmalarım basladı ve ben ac ac gecırdım hıcbısı yıyemedım ıcemedım sureklı serum yıyordum oda bırgun ıdare edıyordu bellı bır aydan sonra toparlıyorsun vucuduna gereklı olan sıvıyı besını almaya baslıosun ama mumkun oldugunca gece yatmadan bır bardak laktossuz sut içmeye calısın mideye iyi gelıo
Aslankuran Serapemre bende suan oyleyim ama bulanti kusma mahvetti serum 2 saat idare etti esim dr la gorusmus hastaneye yatirin demis ama onun bile fayda edecegini sanmiyorum