Herkese merhaba,burdaki doğum hikayelerini okudukça bakalım benim ki nasıl olacak diye merak ederdim hep.
hadi gelelim bu güzel serüvenimizi anlatmaya…
34+5 de gece sancılandım,sancılarımı takip ettim sıklaşınca hastaneye gittik. 2cm açılmam ve sancım olduğundan yatış yapıldı ama bebek makat pozisyondaydı. Ciğer geliştirişi iğne yapıldı,sancın devam ederse sabah sezeryan dediler şükür ki devam etmedi. Sabah taburcu olduk 2 gün sonra doktoruma kontrole gittim,suyumda azalma ve kanımın sınırdanda alt seviyede olduğu görüldü. Hemen kan serumu takıldım,suyum için de günde 1 havuç 1 armut önerdi doktorum. 5 gün boyunca onu yaptım 5 günün sonunda gittiğimde suyumun seviyesi yeteri kadar oluşmuştu. Ama bebiş makat pozizsyonlu olduğundan 37 de gel doğumu şimdiden planlayalım riske atmayalım dönerse normal yaparız demişti. (2aydır hep aynı pozisyondaydı) veee 16 kasım kendi doğum günümde hafif hafif sancılarım oldu,dedim şimdi gelme kızım doğum günüm pabucumu dama atma😂🙈 ve beni dinledi ertesi gün gece suyum geldi hafif,sabaha kadar bekledim sabahta gelince doktoruma yazdım,hastaneye gel ama hazırlıklı gel dedi. Kız kardeşim zaten yanımdaydı evi toplayıp son hazırlıkları yapıp çantaları kapı girişine koydum,kardeşimle gittim doktoru. Muayne etti yatış yapıyoruz sezeryan olacaksın 1-2 saate dedi suyun geliyor artık dedi.
hem korku hem sevinç tüm duyguları bi arada yaşadım…
anneme eşime Kayınvalideme haber verdim hemen yatışı yaptık başladık beklemeye 15.30 da doğuma alındım 15:54 de Mihrimah Nazlım dünyaya geldi💕 Rabbim kimseye aratmasın,bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah.
ben spinal oldum,spinalden memnunum aslında ama ağrılarım çok oldu bugün 6.günüm hafiften kendimi iyi hissediyorum ama bunada şükür diyorum.
kimsenin doğum hikayesinden etkilenmeyin herkesin acı-ağrı eşiği farklı, ve her insanın doğum sürecide farklı. Sadece bebeğinize odaklanın hepsi geçici bi süreç. Ağrılarınız elbette geçecek o zaman saatlerce bebeğinizle ilgileneceksiniz bunu düşünün sadece. Ve dünyaya getirdiğiniz mucize için şükredin ❣️ Sormak istediğininiz herşeyi müsait oldukça seve seve cevaplarım. Bizim de hikayemiz böyle. Herkese hayrlı güzel doğum diliyorum,kalın sağlıcakla💐