kader_akgun Merhaba canım anne adayları Haftadayiz. 1 haftadır nerdeyse çok öksürünce ve ara ara hapşırınca çok sıvı akıntı gibi bir şey geliyor.İc çamaşırımda 1 lira madeni para genişliğinde leke yapıyor nerdeyse.Şeffaf kokusuz bir şey ,korkuyorum Akıntı gibi yapışkan da değil bebeğin suyu olabilir mi ara ara gelmesi mümkün mü yaşayan var mı ? lütfen yardım edin
Cramel kader_akgun doktora git bi baksın canım su olabilir. Ama mantar enfiksiyonunda da öyle su gibi akıntı geliyor. Benim ilk gebeliğimde olmuştu iç çamaşırımı ıslatıyordu resmen
mavikelebek_ Aman kurban olim dikkat edin 29 haftalık hamileyken bir hapşırdım suyum patladı beb hapşırdım siz hapşurmayla
Tkn123 Bende bu sikayetle gittim bebegin suyu olma ihtimali de var elbet ’de ama muhayene etti alttan bakıyor bende yoğun akıntı gördü fitil yazdi sizde randevu alip bir doktora gözükun suyu falanda kontrol eder .
kader_akgun Tkn123 mutlaka gideceğim hafiften grip oldum kimseyi riske atmak istemediğim için gitmedim hastaneye ama gideceğim
mavikelebek_ kader_akgun 1200 kg doğdu 40 gün küvezde kaldı şuan 2 buçuk yaşında çok şükür yiyecek ekmeği varsa her türlü yaşıyorlar🙏🏻