DenizAlpinannesii O muhteşem gün geldi ve 18+6 haftalıkken cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz oluyoor 😍 kendimi aylardır kıza hazırlayıp erkek olduğunu öğrenince bi şok oldum ama yine de çok mutluyum 😂 Şimdiden hoşgeldin Deniz bebek ❤️
Dilarraa DenizAlpinannesii hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bize bugün 16 haftalık olduk ve bugün doktora gitcez inşallah cinsiyetini gösterir miniğim 🙂
DenizAlpinannesii Esya21 bana hiç kız demediler bu dönem boyunca sadece 5 haftalıkken ultrasyona girebildim malesef bu da 2. Girişim
DenizAlpinannesii Dilarraa ben cinsiyetini göstersin diye bol bol tatlı yedim gittim insallah sizinki de gösterir ☺️ Sende insallah sağlıkla kucağına alırsın ☺️
DenizAlpinannesii Beybiata123 yaa ne güzel adaş olacaklar desene ☺️ Bizim eşimle sevgililikten beri hayalimizdi erkek olursa Deniz koymak ☺️
Dilarraa DenizAlpinannesii doktora gittim gitmeden önce kendimi çikolataya boğdum çocuk yerinde hiç durmadı sonra yüz üstü yattı doktor kesin birşey söylemedi erkek gibi dedi 2-3 gün sonra yine geş dedi 😂😂😂
DenizAlpinannesii Dilarraa çikolata gerçekten yarıyor işe benimkide öyle yerinde durmadı 😂 hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah cinsiyetini bilmek ayrı bi mutluluk veriyor 😂