mervegny Kızlar 11+4 günlük hamileyim doktorum rahimim ters olduğunu söyledi var mı aranızda benim gibi olanlar doktorunuz neler diyor bu konu hakkında ve doğum nasıl oluyor sezaryen mi normal mi?🤔
goncasln mervegny benimde ters doğum şeklini etkileyen bir durum değil bu. Sadece kasık ağrılarının birqz daha fazla olabileceğini söylemişti dr çok şükür o da olmadı. Kafaya takmana gerek yok yani gayet doğal.
Esraumit Bunu duymuştum.normal dogumu sorunsuz yapabiliyorsunuz.adet sancınız oluyor muydu? Yada ilişkide ağrı acı hissediyormuydunhz?
mervegny Esraumit Hayır ne şiddetli adet sancısı çektim nede ağrılı ilişki yaşadım bu gibi sorunlarla karşılaşmadım hiç şimdi 11+4 günlük hamileyim şiddetli kasık ağrılarımda olmadı hiç şimdiye kadar şükür 🙏
mervegny Gulferah Size doktorunuz doğumla ilgili birşey dedi mi rahim tersliğinden dolayı sezaryen olmalı gibisinden yoksa normal doğuma engel mi acaba?
Gulferah mervegny hic dogumla ilgili bisey demedi bende sormadim acikcasi ☺ bi sorun olmaz insallah canim 😍🤗