DilarAykut Kızlar yarın tam 38 haftalık oluyorum ve belimden kasıklarıma ağrı giriyor dığum sancısımıdır anlayamıyorum sabahtan beri sağ bacağımla özel bölge arası kasığım çok ağrıyordu şimdi belime de vuruyor ağrı dkk tutuyım diyeoum ama anlayamadım geçmedi bi türlü hafifliyor sonra yine aynı sizce doğum sancısımı yok sa yalancı sancımı ilk gebeliğim çok tecrübesizim ne yapacağımı da bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim geçmezse sabah hastaneye gidicem
Anurbasgem DilarAykut bende de sancı ağrı var karın kasık bel gece 00:30 dan.beri çekiyorum yapmadığım şey kalmadı artık squat sıcak suya girme plates topuyla egzersiz sıcak su torbası. Ve 6 kez tuvalete çıktım ishal olmuşum sizde öyle belirtiler var mı bende 37+4 haftadayım
Aysnpmk DilarAykut canım aynısını yaşadım gece bir ağrı girdi gitmek bilmedi sabahı zor ettim sancı mı değil mi anlamamıştım bende. Resmen ağrıdan ağlıcak gibi olmuştum sabah doktora gittim 3 cm açılmam vardı sancılar da sıklaşmıştı öğleden sonra sezaryenle doğurdum eğer geçmezse mutlaka doktora gitmeni tavsiye ederim
ecembugra53 DilarAykut sancılarını takip et kanama. Olursa suyun gelirse kesinlikle git ishal Doğum belirtisi cnm
seydakttas 39+0 dayım bende aynı şekil kasıklarımda belimde ağrı var doktorumu aradım devamlı seyreden bir ağrı ise sancı değildir ay ağrılarıdır kendini takip et suyun ya da kanaman olursa hastaneye gidersin doktorumun önerisi bu
ElifAbdullah Bende de az evvel yoğun bi akıntı geldi peçeteyle sildiğimde hafif pembe ve çok az pıhtı gibi kan vardı. Nişan bu mu acaba ? Şimdi uzandım hafif belim ağrıyor gibi, benim de ilk gebeliğim 37+5 oldum bugün. Allah yardımcımız olsunn🌸🥰
Smy_mrv Kızlar sizi uyanık görünce sormak istedim 2 tane uygulamam var birinde 37+4 birinde 37+6 haftalık gözüküyorum happy Mom 37+6 . Sezeryan olacağım ben de cuma günü için görüşmüştük doktorla ama dayanamıyorum çok şiştim bacaklarım adım atamıyorum sizde de var mı ödem problemi aynı zamanda ağrılarım da cabası 🥺gün doldurmaya çalışıyorum
Anurbasgem Smy_mrv ödem olmaz olur mu elim ayağım sanki benim değilmiş gibi terlik harici bişey giyemiyorum oda eşimin terliği. Ben çok kilo alanlardanım 26 kilo 😢
DilarAykut Smy_mrv yok fazla ödem olmadı bende ama ağrılarım artttı artık hele ben bel ağrısı beklerken kasık ağrım mahfetti beni
Smy_mrv Anurbasgem ben de öyle oldum hem çok kilo aldım hem de şiştim inşallah doğumdan hemen sonda toplanacağız 🙏🏻 Benim bebeğim 4200 gramdı geçen hafta büyük olduğu için sezeryan yapalım dedi doktor sende de benim büyüdü mü
Anurbasgem Smy_mrv benim ki bebeğe değil.bana yaramış kilo. Geçen hafta 3014 kg bebeğinin kilosu doktor gayet iyi dedi.
DilarAykut Smy_mrv maşallah tosun mu doğurıyorsun kız ☺️ Valla ben 1,5 aydır kontole gitmiyorum daha doğrusu gidemiyorum izmirdeyim deprem dolayısıyla ertelendi sonra da ben rahatsızlandım 10 kadar toparlanamadım bu salı kontrolüm var bakalım o zaman belli olacak herşey
Smy_mrv Anurbasgem evet gayet haftasıyla uyumlu normal, benim tosbiş aldı başını gidiyor ben anlamadım ki sanırım genetik faktörler de var kardeşlerim de kilolu doğmuşuz. inşallah normal doğumla alırsın kucağına bir avazda 🙏🏻