Ayca-Meleknaz bebeginiz kilosu ne kadar tam 34 haftadiyiz 2 bucuk kilo bebegim normalmi 11 haziranda dogumu var sezeryanla tahminen ne kadar dogar
Melikeemre Ayca-Meleknaz. Canim benimde 34 hagtalikken 3 kiloydu simdi yine gidicem doktor 3 u gecer demisti iyi beslen kilo alsın dogumlarimiz yakın birbirine 😊
EmirrAsaff Ayca-Meleknaz bizde 35haftligiz 2.800gr kilomuz 47cm boyumuz iki hafta onde gidiyoruz oyle dedi doktorumuz 💙👦😍
Ayca-Meleknaz Melikeemre ne guzel canm senin bebis daha iyiymis. ilk dogumum olacak kucucik eline zor alacagm bebek yerine biraz daha tombik oldun istiyorum ama bakalm an fazla 3 dogar heralde benim
Prensannes Ya kızlar ben 20. Haftadayım doktor 370/380 arası dedı ben cok uzuldum çünkü herkes aaa zayıf zayıf dıyor
Pelinnn 33 haftalık iken 2415 di kilomuz boyumuz 45 cm di şuan 36 haftalığız 3100 gr olmıuş 🤗 hafta da 200 gr falan alsa iki hafta sonra doğumumuz var bi aksilik çıkmazsa 3500 faln doğr herlde 🤗🙏
Ferhangul01 35+3 deyiz 2760 gram dedi doktorum önde gayet iyi dedi 47 cm ve yaramaz 😬masallah sunhanallah herkesin yavrusuna içinde de benimkine