ezg88 Selam anne adayları ve anneler ☺️ Anne yanı beşik önerilerinizi bekliyorum , hangisini alsam karar veremedim
Babyy1S ezg88 https://www.hepsiburada.com/babycom-dogal-boyasiz---tekerlekli---4-kademeli-anne-yani-ahsap-60-x-120-besik--uyku-seti-p-HBV00000SKPSR?magaza=Al-Yu+Bebe şuan bu beşik indirimde ben aldm cok güzl hafif boyasz falan bi bakın derim
Hayriye1410 Prego miami park beşik aldım anne yanı oluyor ve kaliteli kumaşı falan. Youtube dan videosunu izleyebilirsiniz 😊
Kizimveoglumm ezg88 yok ama yorumlar var kullananlar cok memnun ama sadece en fazla 8 ay kullanabilirsin diyorlar bebek dönmeye haraketlenmeye başladıgı zaman tehlikeli olabilir diyorlar
Hsbtlc ezg88 Meltem Smart Kral beşik aldım ben geçen hafta kurduk hem çok kaliteli hem çok şık daha kullanmak nasip olmadı ama asansörlü falan baya kullanışlı görünüyor içinde cibinliği yatağı falan var
Brokoli42 Prego santa maria aldık biz, sallanıyor ve anne yanı tarafında kapatınca file de var, benim hoşuma gitti hepsiburada da indirimde
Babyy1S Yasemin301 tahtalari gürgen ağacından sağlam yani hem rahat odadan odaya tasinirken ağırlık yok içine kendim girdim test ettim kırılcak bir beşik değil ben memnunum aldigim icin haziranda almistim 720tl ye suan indirimde baya 😊
ipegin-annesi Prego miami 70*110 anne olup fermuar kısmı açılan park yatak aldım çok kullanışlı duruyor 🤗