Eveeetttt kızlar bende doğurdum sonunda 😂 Benim minik canavarım bir türlü gelmek bilmediği için artık ordan almak zorunda kaldık şişko kızımı 🥰 39+5 de muayene gitmiştim hafif sancılarım vardı ve bebeğimin 4000 kilo olduğunu öğrendim. Çatı muayenesinde o kiloda ki bebeğimi doğuramayacağımı doğurursam kolunun kırılacağını omzunun çıkabileceğini söyledi doktorum ama yinede suni verelim demişti bende tamam dedim ve eve geldim daha sonra kararımı değiştirip genel anesteziyle sezeryan olmak istedim ve öyle de oldu 40+2 de 21 kasım sabah 9 da yatışım verildi ve beni aşırı heyecan korku panik bastı ama sakindim belli etmiyordum veee evet doğuma gidiyorummmm eşim ve annem vardı eşim asansöre kadar bana eşlik etti ağlıyarak gittim ameliyathane soğuktu ama samimi hemşireler ve diğer çalışanlar vardı bu arada sonda bana oda da takılmıştı ve hiç korkulcak bişey değil ben çok korkuyordum ama hissetmedim bile neyse bütün hazırlıkları yaptılar ve anestesi doktoru geldi konuşmaya başladı benimle birşey hissetmiceksin şimdi vücudun karıncalanıcak falan derken ben gitmişimm 😂 uyandığımda bebeğim nerde diye bağırıyormuşum ve eşime direk tipi nasıl diye sormuşum eşimde çok güzeellll demiş 🥰 gercektende pamuk gibi bir kızım oldu saçları sırma gibi doktor bile şoka girmiş bu nasıl saçlı bir bebek diye kırmızı dudakları pembe yanakları maşallah tosbiğimee aynı babasına benziyor kopyasını doğurmuşumm 🥰❤️ bebişim 4000 kilo doğdu 54 cm çok iyi sağlıklı çok şükür şuan mışıl mışıl yanımda uyuyoorr 🙏🏻🥰 Ben avcılar hospitalda doğum yaptım sezeryan ücreti sanırım 3500 dü ama biz ek birşeyler daha aldık 5 bin tl oldu doktorum nil bilgendi ama benimle çok ilgilenmedi doğumdan sonra diğer gün sadece 1 dakika uğradı bu arada 2 gün hastanede kaldık sezeryan doğum yapanlar öyleymiş 🤷🏻♀️ sadece yanınızda eşiniz ve bir kadın daha kalabiliyor başka dışardan ziyaretci yasak benim eşim ve annem kaldı. Herşey çok iyi gidiyo birazcık ağrım var ama o da gayet normal kızıma baktıkca bütün ağrılarım gidiyoorr 🥰 Depend mutlaka alın yanınıza harika birşey benim sezeryan olmasına rağmen aşırı bi kanamam oldu ve hala devam ediyo bebişim çok kaka yaptı iyi ki bez çok almışım ve alt açma örtüsü bunlar bana çok lazım oldu 2 pijama bir gecelik getirmiştim bi pijamayı giymedim bile 🥴 sütüm var çok şükür ama bebişim henüz yeni yeni sökmeye başladı 2 saat bazen 3 saat arayla emzirmeye çalışıyorum ve sürekli uyuyoorr 😅 benden bu kadar kızlar bütün isteyenlere hamilelere ve doğum yapacaklara Allah kolaylık versin ve yardımcı olsun inşallah 🙏🏻 biz şimdi happykids’e geçiyoruzzz 🥰