Meliks GayeGkhn içtim ama geçmiyor gerçekten çok kötü ilk defa bukadar şidetli oldu üstüne vajinada kasılmalar oluyor sanki her an doğuracakmışım gibi boğazım yanıyor bugün hiç iyi deyilm
Balannesiiii1 Meliks şuan bende aynıyım ölüyorum ya resmen midem yüzünden 40 haftam bugün doldu rahimde ağrılar kasıklarda baskı bu gece uyku yok sanırım bana mahvoldum
Meliks Canselhabib27 al benden de okadar asiti şidetli kaşık agrım oluyor ama her hangi bisey suyum fln gelmedi o yüzden gitmek istemiyorum senin kaç haftalik
Meliks Anne18 benim denemediğim bisey kalmadi Sürek li olmuyor arada oluyor ama bugün ki aşırı şidetli dayanamıyorum ama salatalık biraz iyi geldi şuan
Meliks Balannesiiii1 yaa az kalmış senin benim daha 37 +3 ama senin doğum her an olabilir dikkatli ol
Meliks Npyn09 gerçekten salatalık iyi geldi ya Allah razı olsun hepinizden çok saolun hepinize dua ettim yardımcı olduğunuz için rahatladım bi nebze 😍
Balannesiiii1 Meliks inşallah ikinci doğum bide herşeyi yaşadım aynı şeyleri tekrar yaşama korkusu rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin inşallah
Kedianasi Meliks benimde midem çok yanardı ne yesem ne içsem fayda etmiyordu doktorum sabah aç karnına mide koruyucu yazdı lansor diye Gr mi çok düşük hamileler içinmis onu kullanıyorum çok şükür iyiyim bazen onu icmeme rağmen oluyor o zaman da soğuk süt içiyorum öyle idare ediyorum anlayacagin
Morvi Meliks gaviscon kullan, 1 kasık. Hamileler kullanabiliyor bana da doktorum yazdı. Hemen geçiyor rahatlatıyor.
Meliks Morvi bunu ablam kullandı faydasını göremediği için açıkçası almadım ama devam ederse bunu da deneyecegim