2ErkekAnnesiiiii Bugün 40+0 olduk ama bizim ogluşun gelmeye pek niyeti yok 😂son 1 hafta geldi geldi pazartesi suni sancıyla kavuscaz sancı yok acıklık yok en son 1 cmdı suni sancıyla dogum yapan varmı acaba🥰
ikibebeliana 2ErkekAnnesiiiii 40+2 de 1 cm açıklıkla suni sancı verilerek başladı ve normal oldu çok şükür ☺️ Şimdi ikinci 37 haftalığız 2 cm açıklık var ciğer geliştirici olduk heran gelebilir 😌
Muzeyyenn 2ErkekAnnesiiiii merhaba aynı durumdayız. 2 cm açıklık ve 40+0.bende ek olarak nişan helsi, sizde?
2ErkekAnnesiiiii ikibebeliana rabbim saglıkla bi nefesde aldırsın kucagınıza korkuyorum acıkcası darısı basıma insallah🥰
ikibebeliana 2ErkekAnnesiiiii amin inşallah canım 🥰 inan onu kucağına alınca hepsi bitecek sen squatlarını yap hurma ye yapabilirsen perine masajı falan yap bak nasıl güzel ilerliyor herşey
2ErkekAnnesiiiii ikibebeliana evde plates topuyla bütünlestim artık o derece hergün yürüyorum hareket yapıyorum insallah saglıgıyla gelcek 🥰
Smyy34 Bizimkininde gelmeye niyeti yok son 39+6 ☺️☺️ sadece alttan kasık ağrısı ara ara bel ve regl gibi sancı oluyor