Betulmtn İnstagram da Dr. Erhan karaalp i takip ediyorum. Çok enerjik aşırı eğlenceli Bi adam. Takip ederken krizlere giriyorum yazılarına. İstanbula kendisi. Çalıştığı bikac hastane var. Ve çok merak ediyorum doğum muayene ücretlerini. Tanıyan ve bilen var mı kendisini 🤗
Eczmery123 Betulmtn muayene 600 doğum 17bin küsür diye duymuştum. Bence değmez. Doğum zaten doğal bir olay. Kadın vücudu doğal doğuma uygun olarak yaratılmış, eskiden tarlada doğururlardı. Doktorun yaptığı tek şey bebeği alttan tutup yakalamak😄
Minnaktospik Betulmtn kendisinin asistanıydım, gercekten son derece profesyonel ve saygılı bir insan müthiş enerji dolu ve işini severek yapar. Alle istanbul Ataşehir de klinikte muayeneleri kabul ediyor, dilerseniz internetten arayıp bi gidin yalniz özel sağlık sigortanız varsa sigortadan geri ödeme alabilirsiniz diye hatirliyorum o nedenle bi görüşün fiyatlari da piyasanın aşırı üstünde değil ama tabiki daha fiyatli çünkü hizmet çok daha iyi Malesef artik klinikte çalışmıyorum şuan asistanı Duygu Hanım direk belirtirseniz o sizi geri arayacaktir
hulyafatih alle dıye bır klınık var polık. orda yapıyor bırebır kendısının ucretını bılmıyorum ama aynı klınıktekı bır baska dr ucretını sormuştum. 600₺ demişti sekreteri
hulyafatih aynen baya pahalı. merak ettım sizin ıckn erhan beyınde ucretını sordum bakalım ne dıcekler
Betulmtn Eczmery123 gerçekten çok pahaliymis. Ben kendi doktoruma pahalı diyordum şimdi öpüp başıma koydum, 🤭
hulyafatih rısklı gebelıklerde tercıh edılebılır dıye dusunuyorum ama normal seyrınde gıden gebelıklerde pahalı bencede siz ne kdr verıyorsunuz dr unuza👌
Betulmtn hulyafatih ben zaten Ankaradayım da merak ettim sadece. Ben 265 lira muayene parası veriyorum. Daha hamile değilim. Doğum paketi de 8500 benim doktorumun
Begumhcs Merhabalar, ilk muayene ucreti 600 tl, sonrakiler 400 tl. Her gidiste odenmiyor, ayda bir odeniyor, iki hafta sonra tekrar giderseniz ucret alinmiyor. Instagramdaki gibi degil, cok ciddi biri, ben cok guven verdigini dusunuyorum kendisinin.
Begumhcs cmllmc merhabalar, henuz sormadim acikcasi ama ogrenince bilgilendirmemi isterseniz yazarim. Internetten baktigim kadar tahmini bir rakam biliyorum.