Mekselinda Linaninannesiiiii gece gece içimi rahatlattın ya allah gönlündekini yaşatsın bebeğinle ailenle hep mutlu olun sağlıklı huzurlu olun inşallah 🙏🏻😘🥰
Linaninannesiiiii ZeynepKara Çok teşekkür ederim canım benim, amin. Normal doğumda gittiğim kıyafetle doğuma alındım, sadece altımda olanları çıkartmamı söylediler.🥰
Linadfne Linaninannesiiiii maşallah ne güzel bi doğum hikayesi benim kızımda olcak ınsallah ismide Defne Lina adasmis kızlar inşallah benim doğumda boyle kolay olur
Linaninannesiiiii Linadfne Sağlıkla ve kolaylıkla al minik Lina’nı kucağına inşallah canım benim.🤲🏼👼🏻🤍
Dgncyd Maasallah sana da bebeginede 🥰 rabbim bizlere de kolay dogumlar nasip etsin 37+3 um hic bir belirti yok bekliyoruz bakalim saglikla gelsin ❤️🤲🏻
Linaninannesiiiii Dgncyd Çok teşekkür ederim tatlım, amin. Benim de pek belirtim yoktu, sabah kalkıp doğuma gittim. Bir anda geliyorlar anlayacağın, Allah’ım bebeğini kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.🤲🏼🥰❤️
Minos_gh2010 O catal beni inanilmaz korkutuyor ya 😌bi kac sene önce smiar testi icin yatmistim cok acimisti ama dayandm insallah otarz biseydir saglikla büyüsün insallah bende normal istiyorum bu persembe cati muayenem var guzel ve pozitif okumak cok güzeldi ☺️❤️
Linaninannesiiiii Minos_gh2010 Tatlım, benim alttan ultrasona dayanamayıp bağırmışlığım. Ben normal doğurduysam, herkes doğurur. Umarım senin içinde her şey yolunda giderde, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.🤲🏼🥰❤️
Fatmaaygzr Tam da istediğim doğum şekli🤗hep dua ediyorum inşallah benimki de böyle olur bu kadar açıklıkla hastaneye gitmek hemen doğuma girip bebeğime kavuşmak. Tabi ev toplamak nevresim değiştirmek kısmı ben de olmayabilir zaten eşim beni hayatta durdurmaz hemen gideriz heralde ilk sancı hissettiğimde 😅 Allah analı babalı en önemlisi de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗 size de Rabbime de hayırlı bı evlat olsun küçük Lina🤗
Linaninannesiiiii Fatmaaygzr Yaa ahaha çok şirinsin 😂 Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, amin. Umarım isteğin gibi bir doğumun olur, sağlıkla ve kolaylıkla alırsın miniğini kucağına.🤲🏼🥰
Esma-4242 Mommm444 ben daha dogurmadim ama ebelere sormuştum oda fistan tarzı gecelik giyersen rahat edersin normal doğumda açılmama bakacaklar o için ama istersen onlukte veririz ama önlük bazen hasta psikolojisi ne soktuğu için gebelerin açılması zor oluyo demişti
Mommm444 Esma-4242 önlük daha iyi ya bence olmadı pazardan anne geceliği alırız 😂zaten bidaha giyilmicek bişey