Drnzgn Kızlar bu hafta ne gibi belirtiler var benim bu hafta bel ağrım başladı sırt üstü hiç yatamıyorum artık sizde nasıl birde bu hafta itibari ile 4 kilo aldım
Mamimmm Drnzgn bende 2 kilo almisim 21+4 teyim bakalim devami gelirmi ama öbür hamileliğimde toplam 7 kilo almistim. Bu nasil olcak bakalim🤗🤗🤗
Lady-pnkk Drnzgn benim zaten skolyoz rahatsizligim.vardi feci sekikde bel.agrisi yapiyordu son 3 haftadir filan hamilelikte nüksetti inanilmaz sekilde belim agriyor supurge bile acamiyorum kotu durumdayim
fndckp Drnzgn 3,5 ay boyunca zaten hiç yiyemedim mide bulantısından 7 kilo vermiştim😔 şimdi de covide yakalandım iştahsızlık başladı yine😔
mercimeginanne Drnzgn ben suçumu biliyorum malesef 🙈🙈😂 nutellayı fazla kaçırdım bu dönemde gündüzleri aparatif şeyler yeöeye başladım baktım kilo artışı oluyor nutellayı kestim öğlenleri sadece meyve yiyorum tekrardan 😂😂
Aysee12 5 kilo aldım bel ağrısı nefesimin kesilmesi çabuk yorulma gibi belirtiler var neler aldınız ben çok bi alışveriş yapmadım geç mi acaba
Drnzgn Aysee12 geç kalmsmisin canım normal ben baya acele ettim şuan hemen hemen her şeyi hazır benimkinin insan görünce dayanamıyor bu arada benim de bel ve bacak ağrım bu haftada baya artti