Nurse_gebe Merhabalar ana kucağı hangi marka önerirsiniz bilgisi tecrübesi olan var mıdır? Elektrikli mi iyidir yoksa elektriksiz mi?
Cemrenur Nurse_gebe ben baby plus marka 119.90 tl ye aldım kurduk bugün çok çok güzel sağlam hem uygun hem kullanışlı 🥰
minnie123 Nurse_gebe elektrikliler çok lüzumsuz geliyor bana en iyisi normal olanı zaten 9 aya kadar kullanabiliyorsunuz ben ebebekteki babyplus modelinin yeşilini almıştım ama aynısını bimden almıştım 79.90a
iey Ben uzun araştırmalar sonucu Bagi Dastana markasında karar kıldım. Özellikleri bağlamında benzerlerinden çok uygun fiyatlı. 4moms ayarında.
Cemrenur ilkim_55 tabiki atarım ama anca yarın. Bir de üstünde yumuşak bi ped daha vardı onu arabaya pusetin içine goturdum tam oldu. Pusetimiz sertti minder almamıştık bu iyi oldu size detaylı çekip atarım 🥰
Ruya26 Bagi dandini 500lü bi fiyatta e bebekte.Eğer normal elektriksiz almasaydım kesinlkle onu alırdım.Bagi dastanayla farkı tentesi ve bluetoothmuş.Hala alsammı diye düşünüyorum 🤔
iey badekusunannesi Dastanada benim için uygun daha çok özellik vardı o sebeple tercih etmiştim fakat şuan ezbere hatırlayamıyorum malesef, basit bir google araştırmasıyla öğrenebilirsiniz tabi. Yukarıda bir annemiz de bahsetmiş hatta.
mrs_elisah Bence pahalı şeylere gerek yok Bende e bebekten baby plus gri renk aldım 119 tl idi. gayette kaliteli