A_123 Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var yarın 33 haftalık oluyorum 3 gündür Felan vajinamda yanma var affedersiniz sanki pişik olmus gbi iç camasirim surtunce Felan çok canım yaniyo enfeksiyon olabilir mi
Aysenur-99 A_123 olabilir canım bi görün istersen bendede aynı şikayet vardı arkasından kaşıntı başladı hem maya mantarı Hem enfeksiyon çıktı
A_123 Aysenur-99 yarin gitcem canım insllah ama idrar yaparken Felan bir şey yok eşimle iliskiden sonra oldu sanki tahriş olmuş gbi
Hilal67 A_123 Benimde genel de eşimle birlikte olduktan sonra yanma acı oluyor ya da akıntı falan olduğundan acaba enfeksiyon mu kapılıyor hamilelikte normalmiş çünkü
Hilal67 A_123 aynı durum bende de var yaparken bile o kadar zorlanıyorum ki ben dar acaba ondan öı diye düşündüm doğuma da hani sıkıntı olur mu diye
Hilal67 A_123 benim de en başında olmuyordu hamilelikten sonra böyle olmaya başladı sanırım çok kötü durum gerçekten
Aysenur-99 A_123 vajinadaki damarlar basınçla genişlediği belirginleştiği için de olabilir yinede tahminle olacak işler değil sağlığınız için doktora görünmeniz daha faydalı canım