F-Gemi Mom092 bende çiçek sepetinden aldım ama gayet güzel kaliteli dikişleri iç dolgusu kumaşı felan resim olarakda paylaştım isterseniz bakın
Lebis6 F-Gemi siz ne kadara aldınız bende çiçek sepetinden aldım ama bana bu renk göndermediler malesef ben bu renk istemiştim
BarlasMom94 Mom092 tabikide paylaşırım ama buraya nasıl yükleniyor fotoğraf tarif ederseniz hemen atayım resim
Mom092 F-Gemi bunu gordum bebegim ☺️ Bayandan istedim e bebekten almis acaba kalitesi nasil cok fark varmi diye
F-Gemi Mom092 ben e bebekte gezerken görmüştüm o fili ama boyutu küçüktü gri rengi vardı zaten biz.almıştık diye elime alıpta incelemedim hiç😃
F-Gemi Mom092 valla önünde durdum dedim benimkinden küçükmüş ama aynıydı yani farklı olsaydı alıp bakardım o an heralde aa benimki bundan değildi diye düşünürdüm sanırım😂😂
F-Gemi Mom092 hatta çiçek sepetinde mesela gözleriyle tırnakları gri bana gelen siyah gözlü e bebektekide siyah gözlüydü aynıydı yani sadece boyutu küçültü 40 tlydi öyle hatırlıyorım😃
F-Gemi Mom092 siz çiçek sepetinden mi sipariş verdiniz eğer ordansa bizdr ordan aldık geç geldi istnabul.dışından geliyodu çünkü
F-Gemi Lebis6 aslnda sipariş ettiğiniz renk yoksa sipariş oluştururken no yazıyoruz iletişim için aramaları lazım bu renk yok şu renk var diye bilgilendirmeleri lazım çok sorumsuz bazı satıcılar 😐
Lebis6 F-Gemi resimdeki gösterdiği ile gönderdiği farklı canım ya resimde açık pembe gösteriyor gelen çingen pembe bende 80 cm 60 TL’ye aldım ama çok içime sinmedi