Mom046 Mom092 Ya bende alacaktım bi hevesle sepete attım şikayet vara bakayım dedim olumsuz görseliyle beraber yorumlar var arada kaldım moralim bozuldu ya 😑😑
Elifyali Mom046 bnce gorerek te4cih edin bnde yorumlari dikkate alarak almmstm yoksa 84 tl ye de diger yerlere bakarak uygundu cicek sepetin de… Ama ic dolgusu, dikisi konusnda sikayet cok vardi
Mom046 Mom092 Bi sürü şikayet edilen fil var kafam karıştı. Aynı mı emin olamıyorum yüzden muallakta kaldım😑 firma adları yok maalesef.
Mom092 Mom046 uff firma adlarinida belirtseler keske sikayet ettiklerinde 😣 dur bakalim gelsin pelus gelmezse gonderirim valla
Mom046 Mom092 Fiyatı çok iyi ama bilemedim bende napsam burdan alan biri olsaydı yorum görsel atsaydı iyiydi
Mom092 Mom046 dun baya alan oldu ama grisi tukendi hatta yeniden gelmis stoklara ama bu defa fiyat artmis 😂 ay insallaah kotu bsey gondermezler bu indirim tutkunlugu yuzunden bigun salatalikla karsilasicam diye korkuyorum 😂😂
F-Gemi 117146 kayınvalidem geçen ay almamızı istemişti almıştık aynısı geldi yumuşacık büyük çok tatlı bişi kumaşı kaliteli
F-Gemi Mom092 evet çiçek sepetinden 70 e almıştık biz 😄🙈 resimdeki gibi gri tırnaklı gri gözlü değil zaten yorumlarındada görmüştüm siyah tırnaklı aiyah gözlü geldi diye ama siyahlısı daha güzel iyiki böyle gelmiş dedik biz
Mom092 Seval22 https://instagram.com/neredeneevar?igshid=d4fv539jcnme bu hesabim hikayelerinden yukari kaydirip gorebilirsiniz ☺️