civciv1520 Merhaba kızlar böyle bir ürün varmış biraz araştırdım fiyatı da makul çok pahalı değil ama zararı var mıdır sonuçta evde olduğunda sık sık dinlemek isterim bebeğimin kalp atışını kullanan var mı bu cihazı el doopleri diye geçiyor
tubik_ civciv1520 ilk kez sizden duydum 38 haftalık da hamileyim. Doktoru beklemek ve merak etmek daha güzel bir duygu bence.
Gizemburak35 civciv1520 ben pek sağlıkli olcagini dusunmuyorum doktorum kendisi bile kalp ritmini dinletirken sureyi max 5 6 saniye tutuyor benim fikrim
19231923 civciv1520 bence zararlıdır doktorlar bile sadece bi iki kez dinletiyorlar sürekli yapmıyorlar
halitefe civciv1520 canım bende almayı düşünmüştüm ama yazdığı gibi öyle erken haftlarda kalp atışını o cihazla duyamıyorsun birde hafta ilerlerse bile çok doğru yere tutmak gerekiyormuş o sebeple vazgeçmiştim ileri.haftalarda zaten hareketlerini.hissediyorsun gerek kalmıyor
ilkim_55 civciv1520 Bence gerek yok çünkü biz anneler her şeyde telaş yapabiliyoruz🤗 Hareket etmeyince aa neden hareket etmedi diyip korkup kafaya takıyoruz ister istemez. Şimdi kalp atışlarını dinlerken farklılık görsek oooo işte o zaman sürekli telaş halinde oluruz.
civciv1520 Evet kızlar bende ikilemde kaldım daha çok telaşa kapilabilirim zaten panik biriyim teşekkür ederim hepinize