Beker Arkadaşlar bugün doktora gittim acile sat a göre 33+3 üm ama ultrasona göre 35+6 yım doğumda bildiğim kadarıyla sat dikkate alınıyor arkadaşımda öyle oldu ama bir hemşire de ultrason dikkate alınır dedi bilginiz var mı?
Zeynep0606 Beker cnm normalde sat baz alinir ama bebek kilo boy olarak ultrason ile uyumlu ise ultrason tarih veriyor dogum icin
esloka Beker benim ki 1 hafta geride ultrasonu baz aldı sat değil hatta devlette doktor değiştiği için erken doğurmasınlar diye satı 14 şubattan 21 şubat yazdı suan 40+2 yım ama 39 yazıyor hastanede
Rmeysa_1661 Beker sata göreymiş benim de ultrasonda bir hafta geride ama kilosu boyu tam sata göre gidiyor doktor da her zaman sattan alıyoruz gelişimi dedi
ebrarecem Benim bildiğin ultrasona göre baz alınır bebeğin gelişimi kilosu haftasından öndeyde ultrason bu konuda doğru haftayı ayarlar doğumda ona göre olur. Önde giden gebeliğim için ultrason haftasını söylerim.
Beker ebrarecem ama şekerden de şüphelendi bebeğin suyu da normal dedi şeker olsa eğer suyu fazla oluyor diye biliyorum