mucizemhu A-F-B Valla bende cok var canım sırtım kollarim bacaklarim surekli kaşınıyor şuandada yazarken ille bir yeri kaşıyorum 😌
Edizinannesii mucizemhu recetesinde yan etkileri yazar varmı içinde bi oku canım doktoruna da mutlaka danış bırakmadan önce
mucizemhu Edizinannesii Evet canım baktım yan etkilerinde kaşıntı var biraz geç anladım ilacı kullandığımdan beri var dün akşam analım yan etkilerinde kaşıntı var
TDE mucizemhu yok kaşıntı yapmadı ama kişiden kişiye değişir etkileri. Ama dediğim şeyleri yemek de etkili oluyor. Bir de günde bir şişe sade maden suyu da etkili oluyor
Edizinannesii mucizemhu doktoruna danış eş değerinde ilaçla değiştirsin canım sıkıntı yaşama zaten derdimiz çok bide kaşıntı çıkmasın başına
MerveBilgiccc Magnorm kullandım her yerim kıpkırmızı ve kaşıntıdan ölüyorum kesinlikle ilacın yan etkisi. İlacı bırakalı 3 gün oluyor hala geçmedi 😖
mucizemhu MerveBilgiccc Canım 3 gün oldu geçmedi diyorsun o zaman doktoruna danışman lazım hemen kıpkırmızı oldu diyorsun
MerveBilgiccc mucizemhu Danıştım danıştım ilacı kestim çözüm olarak kaşıntılar devam ediyor ama.. tam vücuttan atılmadı sanırım.. losyon verdiler kaşıntı önleyici biraz rahatlatıyor. Korona oldum bu süreçte onun yan etkisi olabilir de denildi
MerveBilgiccc mucizemhu 1 hafta oldu teşekkür ederimmm hafif atlatıyorum çok şükür grip gibi bebeğe etkilerini henüz bilemiyoruz doktora gidemedik 😖
mucizemhu MerveBilgiccc Allah şifa versin inşallah umarım bebeğe bi zarar gelmez Rabbim korusun onu inşallah anlatırsın sağ salim