haziranin25i Eftknc ben babyci bebe den aldım travel puset ve bebek arabası seti. Anlattıkları kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla kullanışlı gözüküyor 🤗
istanbul3434 Eftknc kraft most travel sistem aldim ben daha kullanmadim ama alirken denedigim tum travel sistemler icerisinde en hafif en pratik bu geldi. Bi sepet puseti var bir de oto koltugu olabilen ana kucagi puseti var.
nilsmother Eftknc bayb care titan safe trio travel sistem bebek arabası mükemmel ötesi hafif ve çok kaliteli sağlam kesinlikle tavsiye ederim 🌼
Tugce1803 Eftknc pusetli olanlar çok ağır ve kullanışsız o yüzden ben kabin tipi aldım. Çok hafif, tek elle kapanabiliyor. Çekçekle sürükleyebiliyosunuz sürüşü çok kolay
Elf12 BurcuSiratas Canım bende çok uzun zamandır araştırıyorum elele diye bir marka var aynı Kraft özelliklerinde çok kaliteli ve kullanışlı sayfasından instagramdan bakıp YouTube kullanım videolarını izlersen çok memnun kalırsın diye düşünüyorum
SeymaK haziranin25i peki o arabalarda arabayı katlamak için üstündekini mutlaka cıkarmak mı gerekiyo yoksa takılıyken kapanır mı yani tek başımıza olsa mesela bebeği ve arabayo eve cıkarmak zor olur mu
Tugce1803 Eftknc arabamız yok hastaneye taksiyle gidip taksiyle gidicez. Hastaneden çıkarken de pusetine koyucam inşallah
istanbul3434 Eftknc civilim magazasinda 2700′den 2000′e inmisti magazadan aldim. Civile bi bakin internetten belki indirim hala vardir.
haziranin25i SeymaK 4 aralıkta ürünlerim gelecek. Mağazada çok zorlanmadım açıkçası fakat eve geldiğinde bakalım yapabilecek miyim 🙄🤭
Asli36 Eftknc Bende çok kararsızdım en son Yoyko city almaya karar verdim hepsiburada da indi baya fiyatı 1500tl şuan dün sipariş verdim bende