tugbayadas Mevaninannesi21 Bende bağcılar devlette yaptırmıştım o kadar ilgilendiki doktor yarımsaat sürdü sanırım gercekten başında bir bölüm görmek icin iki kez yürüttü beni alttan bile muayene etti göremeyince başından savmadı sabırla bekledi gerçekten kalabalık oluyor birde uzun sürüyor güven vermişti bana🙏🏻
Psydn B-P-R evet çıkıyor arama butonuna yazarsan çıkıyor bazen boşluk olmuyor ama olan hasteneleri gösteriyor biraz sabırlı olmak lazım ben randevuyu bir haftadan önceden bulabildim sürekli MHRS bakmak gerekiyor randevu bulmak için
Dilanbozkurt Psydn çok teşekkür ederim. Ya direk perinatolojiden almaya çalıştım olmadı sanırım önce dediğiniz gibi o hastahanede kadın doğum muayenesi olmam gerekiyor.
tugbayadas Mevaninannesi21 Evet oydu üc kez falan gittim ikili test üclü test ve detaylı icin hep o vardı
Elifyali VildanHaylaz cd vemriyorlar yani eskide kaldo diolar… Ama bana email attılar bildgnz komple kontrolu… Fotograflarin hepsni
Dilek-1 E44 ben hem özelde hem devlette yaptırdım geçmiş olsun sadece böbrek mi herhangi birşey dendi mi ? Ben sabah sıvı aldırıcam
E44 Dilek-1 tşk ederim sadece böbrek genişlemesi var dendi bende özele gidiyordum ordada aynı şeyi söylediler kızımdada vardı büyüdükce geçti ama dediler erkek olduğu için sünnet olabilir
Melike145334 Safiyecicek devlette yaptırdım karşımda tepede ekrandan hep izledım her yerını gördüm sessızce yarım saat baktı ki konuşmada sorun olmadı ben bebeğimi tv izlet gibi izledim sonrasında Prof oturdu güzelce konuştu sorularımı cevapladı
Dilek-1 E44 tekrar geçmiş olsun bizde sorun biraz fazla böbrekse ufak bi genişleme, kalpte parlaklık ve kafasında sıvı 🥺 rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
E44 Dilek-1 sizede çok çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dermansız dert vermesin inş 🙏🙏🙏🙏
Zeyyno_ Safiyecicek Ben herşeyimi devlette yaptırdım doktorum gayet ilgili anlayışlı canım Çok Şüküür 37haftalığız 🥰👶🧿🤲🤲🤲
tknmltm Psydn randevu doktorunuzun adı ve bölüm neydi acaba ? Bende gitmek istiyorum da perinatoloji berimi var mıydı ?🙂