Gzdedsgrn 36+6 haftaligim ama bugün her zamankinden farkli sadece karnimin ortasinda oluşan sertlik ve belimin saginda agri var kizlar sizde böyle yasayan var mi ??
Mkblgrlyn Gzdedsgrn gobek deligimin uzerinde sertlik var. Karnimda şişik ve sert cok rahatsiz hissediyorum kendimi
Acelyae Gzdedsgrn benimde 31+4 haftalık şuan bende de çok sık sertleşme oluyor arada kasık ağrısı bel ağrısı oluyor acaba erken mi gelecek diye tedirgin oluyorum
Koritos Hemşireden dinlediğime göre doğum sancısı sanırım. Önce karın sertleşip toplanırmış sonra sancı bele vururmuş. Doğum yakın sanırım
Gzdedsgrn Koritos bende cevremde dogum yapanlarda hep bunu duydum bunu duymak beni hem korkuttu hem heyacanlandirdi 😂
Gzdedsgrn Derinin_annesi keske aynı şehirde olsaydık ayni hastane destek olurduk 😂 Rabb’im yardimcimiz olsun 😂😂
Gzdedsgrn Mkblgrlyn Zaman yaklaştıkça sabirsizlaniyoruz düşünüyorum da hem korkup.hem bu kadar istemek sanirim annelige özel 👍
Gzdedsgrn Acelyae benim önceden oluyordu ama uzaniyrdum yag suruyordum geciyrodu ama bugun yok gecmiyor
Acelyae Gzdedsgrn bebiş yoldadır o zaman canım ne güzel senin günün gelmiş zaten sağlıcakla kavuş yavruna 😍