Mucizeeemmmmmm Kızlar şu 26 +3 bebeğim hareketleri çok azladııı artmasını beklerken azalması normal mii???? Sabah sadece çok az hissediyorum kıpır kupür olan çocuk çok durgun şimdiii
mavikelebek_ Mucizeeemmmmmm bende 26+2 yim bazen benimde duruyor hareketleri kafaya takınca hele hiç hareket etmiyor o yüzden kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum
Bebek-geliyor Mucizeeemmmmmm 27+3 deyim aynı sorun bende de var 3-4 gündür kıpırdasın diye bekliyorum daha hareketliydi acaba fazlamı uyuyor yada yeri daraldığı için mi az hissediyoruz bilemedim 🤷♀️
MystryYYy Mucizeeemmmmmm 27+3 um benimde azaldi suan bile yatakta onu dinlemeye calisiyorum. Hep kipir kipr olan kizim cok sakin korkuyor insan zaten bir kaybım var istemsiz korkuyorum 😔 hepimiz saglkla kucagmza alalm insallah
Rmeysa_1661 Mucizeeemmmmmm bende tam o hafta da acile gitmiştim hareket etmedi diye 27 ye kadar normal demişti doktor ve şuan da 28 biti ek kıpır kıpır endişe etme. Kendini yorma çok çikolata falan ye
Eoyk Bende 26+5 im 3 gün önce kontrolümüz vardı doktora sorduğum da çok normal bu dönemde düzensizlik bende dün çok az hissetmiştim ama bugün akşam kıpırdandık durmuyoruz şükür içini rahat tut
Esratt 28+3 üz bizde benimde 2 gündür hareketler azaldı daha belirgin olması gerekirken baya sakin hareketler ve uzun zaman aralıklarında 😔