Öncelikle herkese merhaba kızlar. 17 Kasım sabahı kontrole gittim doktor çatı muayenesi yapacaktı. Bebek kanala girmişti ve çatal muayenem de çok iyi çıktı. Hastane den çıktığımızda eşim beni anneme bıraktı bende çok yorgun olduğum için uyudum. Bu arada saat 8.30 da doktora görünmüştüm. Uyandığımda saat 4 tü ve deli gibi suyum geliyordu durmadan akıyordu neye ugradigimi şaşırdım. Annem ve ben deli gibi panik yaptık. Eşim hemen geldi bizi aldı doğru hastahane ye hiç ağrım yoktu sadece su geliyordu. Doktor baktı catima 2 cm açık hemen odaya aldılar odaya girmem ile öyle bir sancım başladı ki herkes yok on dakika da bir geldi yok yarim saatte bir geldi falan yaşamadım. Ağrı saniye durmadı iki buçuk saat ağlamaktan duramadim. Bu öyle bir ağrı ki tarifi yok. Eşim de annem de korktular hemşire bile daha sekiz saat daha çekeceksin istersen seni sezeryana alalım dedi dedim hayır istemiyorum. Zaman hızla geçiyordu ölüyorum sandım epidural diye yalvardım ama nerde 5 cm de yapabilirlermis. Benim direncim gittikçe azalırken bayilacaktim. Hemen aile m sezeryana aldırdı. Bunları yazma sebebim her doğum güzel değil kendinizi her düşünceye hazırlamanız Allah her şeyi gönlünüze göre versin. Sezeryana alindigimda belden aşağısını uyuşturdular. Keşke komple uyusaydim. Sezeryan olan olursa mutlaka komple uyutun kendinizi aman sakın belden aşağı olmayin. Normal doğum harika kolaylık ama bazı insanların ağrı eşiği çok kötü oluyor ben de onlardan biriydim. Günlerce kendime gelemedim. Beş gün geçti hala ağrım var beni en çok üzen de bir daha nasıl çocuk sahibi olurum bilmiyorum. Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin iyi doktorlarla karşılaştırsın. Annelik gerçekten çok zor bi o kadar da çok guzel. Ben böyle anlattım diye de korkmayın ben hep güzel hikayeler okudum böyle bir şey ile hiç karsilasmadim sırf bu yüzden anlattım benimki de öyle olur sandım çok dua ettim ama hiçbir şey planlı olmuyor. Neyse uzattım baya biliyorum. Şimdiden kusura bakmayın kendinizi her şeye hazırlayın. Hoscakalin