Minnnakanne Sizinde sırt ağrınız aşırı arttımı ,göğüs kafesine baskınız ? Kasık ağrınız var mı birde 🥺
Gunes_86 Minnnakanne Bel ağrım ve aşırı derecede mide ağrım var benim de. 2 gündür çok hareketli bebeğim. Sizin hareketleri ne durumda
Haticekablan Minnnakanne 32 haftalığım ama 30 31 den beri sırt ağrım var 2 3 saat uzanmasam başlıyo kivrandirmaya bi de bazen sol göğsümün altında sanki üzerine ağırlık koyulmuş gibi bi baskı olusuyo 🤷♀️
Gunes_86 Minnnakanne bugün doktora gittim içim rahat etsin diye. Bir problem çıkmadı hareketli olması sıkıntılı bir durum değilmiş. Benim bebeğim makat duruşlu başı midemde resmen ağrı sebebi de ondan biraz
Minnnakanne Haticekablan aynı acı bendede var sizin gene 2-3 saat diyorsunx benim 15 dk da bir uzanmam gerekiyo onuda yapamıyoruz malum allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Minnnakanne Gunes_86 benimde bu gönderiyi yazdıktan sonra bebek karnımın sanki heryerine yayıldı karate yapıyo kemik mide neresi varsa sert sert vuruyo 😂😬
Nurbl Minnnakanne kaburgalarım gece uyurken ağrıyor bi sağ bi sol yatıyorum halsizlik var bide iş yapmadığım sürece bel ağrım olmuyor daha sık acıkmaya da başladım 😁😍
Minnnakanne Nurbl valla bendede acıkma olayı artmaya başladı yememeye çalışıyorum ben daha fazla kiloyu kaldıramam herhalde 😂
Kizimveoglumm Minnnakanne beeeel ağrım vaar aşırı ve adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor arada 🙄30 haftayım
1prenses1prensim 30haftalik benmde migde yanma bacak uyusukluğu genelde gece oluyo ve bebek de cok kasilma oluyo karnim surekli sertlesiyo ağri yapiyo
Minnnakanne 1prenses1prensim ben bazen bacaklarım ve ellerimi duvardan duvara vurmak istyorum o uyuyşukluktan dolayı magnezyum eksikliğinden oluyomuş
1prenses1prensim Minnnakanne evet ağrı desen değil acı desen değil.his.kaybi gbi bisey oluyo cok kotu geceleri uyuyamiyorum oyuzden
Musabzehra Minnnakanne evetttt tamda dediklerinizi yaşıyorum. Karnım gerektiğinden fazla büyümüş dokuz aylık gibiyim herkes öyle diyor. Yatakta dönmek eziyet. Enfeksiyon da eşlik ediyor bide. 😔