Öncelikle merhaba hanımlar bende birgün buraya doğum hikayemi yazabilir miyim diye hayal ediyordum hep şükürler olsun 🙏 başından beri zorlu bir hamileliğim vardı hele ki ikiz olunca erkenden ağırlaştım sağlık sorunları yaşadım bebeğimin birinde kalp daralması vardı o hastaneden o doktora koşturduk durduk. Ama şükürler olsun herşeyin üstesinden geldik. 16 Kasım’da rutin kontrole gittiğimde sancılarım çıktı dayanılmayacak gibi değildi ama doktorum her ihtimale karşı ciğer geliştiriciler yaptı hastaneye yattım serumlar aldım sancıları durdurduk. 18 Kasım da gece dayanılmaz bir bel ağrısıyla uyandım katlanılacak gibi değildi resmen kıvranıyordum yatakta. Sabahı zor ettim diyebilirim. 19 Kasım sabahı hastaneye gittim nst ye girdim doktorumun gelmesini bekledim sonucu gösterdim doktorum açılmama baktı ve açılmam vardı sancılar artmıştı doğum gelmişti🤦🏻♀️ Daha 33. Haftadaydık çok çok erkendi bizim için bu doğum. Ama geliyorlardı minik pıtırlar ☺️ Acil yatışım yapıldı Yanımda ne hastane çantam var ne başka birşey annem babam şehir dışında eşim benden telaşlı 😂 neyse ki yatışım yapıldı kontroller oldu. 33+0 da 1520 kg Lina 2050 kg Alin kızçelerimi kucağıma aldım 😍 tarifsiz muhteşem bir duygu anlatılmaz yaşanır. Spinal sezaryen oldum. İnanın o belden vurulan iğneyi bir gram hissetmiyorsunuz damar yolunun açılması daha acı verici. Benim sondam uyuşturulmadan takıldı evet hafif bir yanma hissettim yalan değil ama anlık saniyelik birşey hemen geçiyor. Doğum esnasında çekiştirmeleri hissetmedim tek düşündüğüm bebeklerimin ağlama sesini duymaktı çünkü başka birşeye odaklanamadım bile. İğneden sonra hemeeen uyuşuyorsunuz hiç korkmayın. Doğumdan 5-6 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım evet zordu çok zordu yalan değil. Ama zamanla alışıyorsunuz. Hala daha oturup kalkarken dikişlerim acıyor çok zorlanıyorum ama geçecek inanıyorum. Benim mucizelerim kuvözde bunca şeyin içinde en çok canın niye yanıyor deseniz evime alıp gelemedim evlatlarımı paramparça gibiyim eksik gibiyim. 3-4 haftamız var daha çıkmaya ama olsun ben kendimi iyi hissettikçe sütüm artıyor bende sağıyorum çocuklarım için. Demem o ki güzel anneler anne adayları normal doğum ya da sezaryen erken doğum ya da geç doğum farketmez, evlatlarınız sağlıkla gelsinler de yanınız da olsunlar da nasıl doğum yaptığınızın hiç bir önemi yok.. Sorularınız varsa seve seve yanıtlarım benim miniklerimle hikayem böyle yazsam daha neler yazarım ama bitiriyorum burda hepiniz kendinize iyi bakın, evlatlarınız için.. 🙏❤️