Esenhafsaduru Ya saclarım asırı dökülüyor 9+3 hamileyim. İlknde de olmstu döklme ama bu kadar mıydı hatrlamıyorum. Ne zaman geciyor bu döklme veya azalıyor acaba
Babymmm Esenhafsaduru ilk gebeliğimde de oldu simdide aynı 15 haftadayım dökülüyor çocuk doğup anneyi tanıyana kadar dökülür derler genelde
Rmeysa_1661 Esenhafsaduru ay okurken bile döküldü 😂😂 ilk oğlumda çok az dökülüyordu 28 haftalık ikinci oğluma hamileyim banyo yapmaya saçımı düzeltmeye korkar oldum avu avuç gidiyor 🤷♀️
plakayerli Esenhafsaduru maya süreyim durdurur dedim (önceden dökülmem olunca maya iyi gelirdi) o da işe yaramadı. Acaba bunu durduracak bi vitamin filan yok mudur
Nesli61 Benimde ilk 3 ay çok döküldü saçlarımı taramak bile istemiyordum ama 13.haftadan sonra düzelmeye başladı şuan 16.haftamdayim neredeyse hiç dökülmüyor😁
Eessrra Elifaysu benimde kaşlarım kirpiklerim saçlarım aşırı dökülüyor kaşlarım çok seyrekleşti resmen araları boş boş duruyor
Nesli61 Ben doktorumada danişmistim oda geçici bir durum olduğunu söyledi bana çünkü normalde hamilelikte hormonlardan dolayı saçlar gürlesiyormus o yüzden biraz daha sabret 🤗 Esenhafsaduru
Elifaysu Eessrra Arif oğlu Kaş kirpik bakım yağı trendyoldan istedim şuanda 20tl ikisi berbaer yirmi TL günde iki kere sürüyorum🤗kaslarım sertleşti ve cogalior,🧚🏽♀️
Eessrra Elifaysu duydum canım onu reklamını çok yapıyolar intgramda. Çok teşekkür ederim valla alıp kullaniyim bende