Tuba11 Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim. Midem de hazımsızlık var yediğimi hazmedemiyorum. Bir bardak su içsem, bir kaşık yemek yesem kusuyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım.
Dnzz888 Tuba11 canım benim yaşamaz olur muyuz 14. Haftadayım ben de çok zorlu süreç geçirdim ilk 3 ay. Mide bulantısı yanması her şeyi yaşadım. Şükür daha iyiyim ama hala prilam denen ilacı kullanıyorum bana çok çok iyi geldi.yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış beslenemediğin için bebeğin için endişe etme ilk 3 ay yaşadıkların çok normal bebek bu durumdan etkilenmiyor.Umarım geçer🙏🏻Ki geçecek..
Tuba11 Dnzz888 hadi inşallah ya çabucak atlatmak istiyorum şu dönemi yoksa mahvolucam resmen boğazım yırtııyor gibi hissediyorum. Doktoruma gidince sorucam inşallah işe yarar bişeyler verir yoksa durumum vahim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏😘
Dnzz888 Tuba11 prilam iste canım çok iyi geleceğine eminim ve sen de içerken faydasını göreceğini düşünerek iç olur mu? Geçecek düzelecek 🙏🏻Şu forumda midem bulanıyr diyenleri sarıp sarmalayasım geliyor ya ben de o kadar çok çektim o kadar çok kişiye sordum ki ah ah☺️ Geçecek canım ilaç kullan dinlen bol bol ve sabret😘