Neslihan1903 Eminekkkk ben 6+5 te duymuştum alttan bakmıştı doktor 6 hafta çok erken 7. Haftada görürsünüz 🤗
Haticeyuce31 Eminekkkk bu uygulamada mesela 6+2 de kalp atisi duyulabilir yazıyor ama genelde 7+ da duyuluyor tam bazen 8 i bile bulabiliyor benim oğlumda gec döllenme vardi 8. Haftada duymuştum simdi 2 aylik hamileyim nasip olursa 9+5 de randevum o zaman gidicem
Edizinannesii Eminekkkk ben 6+1 de duymuştum kalp atışını oğlumun hemde karından alttan falan değil 🤗 çok şükür şuan 38. haftadayız 🥰
Beyzan Duyulmaz canım 7. haftayı beklemen daha sağlıklı hatta bazen 8. Haftayı da bulabilir ama 6 erken inşallah bir kaç gun sonra duyarsın
Haticeyuce31 Eminekkkk yasak gelsede gidersin canim merak etme hamilesin sonucta doktoruna söylersin yada arar izin alırsın allahn izniyle merak etme
Sermec27 Eminekkkk biz duydukta doktorum biraz zayıf dedi su an 8+3 haftalık hamıleyım bilmiyorum düzeldi mi 2 hafta sonra randevum var inşallah düzelmiltir
Tuba11 Eminekkkk duyuluyor. Biz tam 6 haftalık Ken duyduk keseyi kalp atışını elhamdülillah. İnşallah sizde sağlıklı bı sekilde duyarsiniz 🙏
Sermec27 Zehraaa98 Allah razı olsun canım senden rabbim ne diye dua ediyorsan sana daha güzellerini nasip etsin inşallah rabbim bu evladımı bana bağışlasın inşallah 🤲 ❤️
Betulll1 Eminekkkk canım ben 6. Haftada ultrasonda kalp atışını gördüm ..7.haftada sesli olarak duydum