mervery Heyecandorukta aynen çabuk geçsin diyorum bende bir an önce. Daha sonra doğum geliyor aklıma defalarca doğum gördüm hepsini adım adım biliyorum ama işte kendine gelince konu öyle kolay bir his değilmiş 🤣
Heyecandorukta sevimlieyuboglu61 Maşallahhh oğluşunuzda kocaman olmuşş. 26. Haftada 850 gr dı bizimki 🐣 Şimdi 28. İn ilk günü ne durumda bilmiyorum 🤔 Bu dönemde artık haftada ortalama 200 gr alıyormuş bebekler 🤔
sevimlieyuboglu61 Heyecandorukta benim ilk oğlum da biraz iri doğdu 3980 🥰 Evet bu haftalardan sonra daha çok alıyorlar
mervery Heyecandorukta yok değilim ama bir ebe kadar ezberledim süreci😂😂doğum fotoğrafçısıyım yüzlerce doğuma girdim artık her saniye ne yapılıyor. Başıma gelecekleri ihtimalleri biliyorum. Hem iyi bişey hem kötü tabi bu durum 😂😂
mervery Heyecandorukta alışıyosun çok normal geliyor artık ama insan kendine gelince biraz heycan oluyor tabi😂
Gulsumbozkurt Heyecandorukta 28+4 bnimde 5 kilo aldim bu zamana kadar biraz agirlasmaya başladım sanki
Heyecandorukta Gulsumbozkurt Değilmi, bende öyle hissediyorum, ağırlarmış hissediyorum ve aynaya baktıkça komik geliyor karnım 😁🤰🏻
sulexx Biz de 28+2 deyiz en sonki kontrolumde 8 kg almistim ama ondan sonra sanki birden buyumeye basladik, Umarim cok fazla kilo almamisimdir ☺️☺️
Heyecandorukta sulexx Evet son 2 haftada bende karnımın birden büyüdüğünü hissediyorum, her haftada ölçüyorum karnımı not alıyorum :)
Begm Heyecandorukta evet ben hamile iken almam emzirme döneminde alırım hayır ultrason da bebeğe zararlı o yüzden gitmiyorum virüs var flan korkuyorum haliyle 30 hafta da inşallah gideceğim doktorum şuan izinde gelir ise akıntım var onun için gideceğim inşallah
Heyecandorukta Begm Süreci biliyorsunuz, kaçıncı hamileliğiniz? Ultrasonun zararlı olduğunu hiç duymamıştım 🤔
Sahika8989 Heyecandorukta bugum vajina agrisi basladi sadece cnm gecen 3 ucgun once istifra ettim baska bir problemim yok insalalh da gecer kuzumm ya ne bileymm
aysedemirucar Heyecandorukta ay ben de bugün 28i doldrdm ben de 7 kilo aldm ama korkuyorum daha çok almasam bari dedm 65e kadar yolu var dedm şimdi 60 kiloyum elhamdülillah reflü dışında bir sıkıntım yok günde 3 litre su icmeye dikkat ediyorum kabızlık yaşamamak için yaşadım mı yasadm ama inek sütü icmstm görgüsüz gibi bi de sabah akşam süt içiyordm günde 3 litre su icmeme rağmen iki üç gün kabızlık cektm… Çatlak oluşmaması için doğal yöntemlerinz var mı hanımlar merak ettm
Heyecandorukta aysedemirucar Çatlak oluşmasın diye bende bol su içiyorum ve her sabah karnıma bolca kakao yağlı vazelin sürüyorum :) inşallah oluşmaz çatlağım. Siz neler yapıyorsunuz çatlak oluşmaması için
Begm Heyecandorukta üçüncü bebegim ilkimde okadar çok gitmiştim ki anlatamam radyasyon saçıyor ultrason hani sorun yok ise gitmemek daha iyi oynaması yerinde ise testleri yapıldı ise kanama yok ise hani gitmeyi gerektiren şey olmuyor virüs de var biz gebeler daha çok etkileniriz o yüzden hastanelerden uzak durmak ola bildiğince daha iyi birde ben Gaziantep de yaşıyorum burası çok yoğun virüs hep çevremde de duyuyorum o yüzden evdeyim bana bulaşsa karnimda bebeğim var iki tane daha çocuğum var baya etkileniriz rabbim korusun
aysedemirucar Semabkr bel ağrısı bende de vardı yürüys yapmaya başladagmdan berdr bitti sayılır günde en az bir buçuk saat yürüyüş gerckten inanılmaz etki ediyor
Semabkr aysedemirucar bende normalde yapıyordum en az bir saat ama şu son zamanlarda vakalar çok arttı bende korkuyorum evden dışarı çıkmıyorum evde pilates falan yapıyorum bazen zumba yapıyorum 😔😔😏
sulexx Heyecandorukta Lierac catlak kremi kullaniyorum ben canim hic catlagim olusmadi daha cok sukur