Minik-anne-12 Merhaba 13 +2 günlük hamileyim belimin sağ tarafında çok şiddetli ağrım var sırt üstü yattığım da direk tutuluyorum ve kalkamıyorum kalksamda yürüyemiyorum sağ yada sol tarafıma yattığım da iyiyim sizce neden olur benim gibi yaşayan varmı 😔😔
Deletedmom419 Minik-anne-12 bende o sorunla gittim hastaneye mutlaka git böbrek genişlemen var senin erken davransınlar ben geç gittim tel taktılar sağına doğru yatma
Zeynep0606 Minik-anne-12 haftamiz ayni ayni sikayetten muzdaribim bende cok rahatsizim belim asiri agriyor sirt ustu yatsmiyir batiyor brnimda sagtarafim ayrica kramp ta oluyor kalkarken sag kasımlarımda sola yatarken rahatim fakat belimi de yastık ile destekliyorum baya iyi geliyor.😊 bel cukuru olan gebelerde brl agrisi oluyormus malesef ileriki haftalar daha da siddetlenirse tekrar doktorumla gorusucem ben. Erken dogum ve kurtajim var oyuzden riskliyim.
MerveAkty Minik-anne-12 benimde ilk hamileligimde şiddetli bel ağrım vardı eşime masaj yaptırirdim 😊 bebiş var ağrısı olur tabi
Minik-anne-12 Deletedmom419 benim böbreğimin orası ağrımıyo ama kuyruk sokumumun orası ağrıyo tutuluyo aynı şeymi
Deletedmom419 Minik-anne-12 sıkıntılı hamilelik geçirirsin eğer ki varsa ben geçiriyorum 🥺 erken doğum da olacak 2 3 hafta erken
Deletedmom419 Minik-anne-12 sağ tarafında şiddetli ağrı varsa böbrek genişlemesidir erkek bebeklerde çok fazla görülüyor onlarda var sana da geçmiştir benim bebeğimden bana geçti
Minik-anne-12 Deletedmom419 anlıyorum ama gündüzleri hiç birşeyim yok çalışan biriyim akşam olduğında yorgunlukda çıkıyo olablr ama yürürken felan skntı yok sdce sırt üstü yatıp kalkınca zaten 1 -2 haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicem o zaman doktora sorarım inşallah bişi yoktur
Deletedmom419 Minik-anne-12 inşallah bir şey yoktur benim ki nasıl oldu biliyor musun 1 gece sabaha kadar şiddetli bir ağrı vardı dedim yer falan açılıyordur takmadım sonra 1 ay geçti doktorum var mı bir sıkıntın dedi dedim 3 4 hafta kadar sağ tarafımda şiddetli ağrı olmuştu bir kere böbreğime baktı farketti
Minik-anne-12 Deletedmom419 benim o şekilde değil otururken fekan sıkıntı yok sadece sırt üstü yattığımda hemen kalkamıyorum acıyla kalkıyorım bide hemen yürüyemiyorum tuul uş gibi oluyo sonra düzeliyo netden araştırsım youtube felanda 3 seanslık masajda kesin geçiyo felan diyo bakalım sorucam bi doktora inşallaj yoktur bişi
Minik-anne-12 Zeynep0606 valla aynısıyım ama inşallah kötü bişi yoktur insan gene de korkıyorum napıcağınıda bilmeyince 😔
Elifyusra Minik-anne-12 canım bendede aynı sıkıntı var 14 haftalık gebeyim hiç bir şekilde ağır iş yapma fazla ayakta durma yorgunluktan olabiliyor benim daha önce belimde hafif kayma vardı şimdide onun ageılarını çekiyorum hafif egzersiz iyi gelebilir ama doktorunla görüş
Minik-anne-12 Elifyusra ağır kaldırmıyorum normalde yani bişi yapılıcaksa eşim yapıyor gündüzleri hiç bişeyim yok eve gidince o sırt üstü yatınca kalkamıyorum ama şöyle bişi de var yatağıma yattığım zaman gece gayet iyiyim yani sabah sırt üstü uyanıyorum ve hiç bir şeklse tutulma yk yatağım ortepedik belki ondan da olablir