MeLy90 https://www.ciceksepeti.com/casual-cadillac-trona-travel-sistem-bebek-arabasi-kc4212061 Fiyatı görünce inanamadım. Ve belki almak isteyen olur diye paylaşayım dedim. Bu fiyata gerçekten bu kalite kaçmaz. İndirim duyurma bölümünü bulamadığım için böyle paylaştım.
Hkbra MeLy90 öncelikle paylaştığın için çok teşekkürler canım 😘umarım gerçekten kaliteli ve istediğimiz gibi bir ürün çıkar
MeLy90 Asli36 Yok ama ben çok araştırmıştım. İnglesina ve bu araba arasında kalıp diğerini almıştım. Ama bu arabanın da kalitesi muhteşem.
Buseyvz MeLy90 o fiyata görmedim ben ama inan taş gibi araba, kullanımıda inşaallah güzeldir kızçemiz gelince görücez onu ama denememiz de sürüşüde çok güzeldi almadıysanız düşünebilirsiniz 🤗
Gebegunlugu MeLy90 travel sistem bebek arabası değilmi canım @ipekcocukgerecleri sayfasına bak instagramdan bundan mi degiimi puseti ile beraber 850 tl aynı görüntü belki marka degisiktr çok para vermeni istemem inan 🌸
MeLy90 Buseyvz Bu markanın videolarını izlemiştim. Gerçekten taş gibi bir araba. Ben almak isteyen için yazdım. İnglesina aldım ben çünkü.
Senemunal Bizde ekim ayında e bebekten almiştik 1800 e gerçekten de muhtesem bi araba 😍 tavsiye ederim 2 3 güne kullanmak nasip olur insallah💕🍼