ogluileannesi Adetime 3 gün var test negatif ama sabahtan beri mide bulantısı var bende. Sağ göğsümde de kaşıntı 🤷🏻♀️ Test negatif çıkınca umut etmiyorum ama :(( acaba mı diyorum
Deletedmom419 ogluileannesi erken gebelik testi var 20₺ o yanıltmıyor istersen Onu dene benim hastalığıma 1 hafta vardı ben onu aldım silik çıktı hamileyim şuan
Esraozkan ogluileannesi benimde adetime 4 gün var. Bugün dayanamayıp test yaptım hiçbir belirti yok ben de de acaba erken mi yaptım diye düşünüyorum o kadar umutsuzum ki bu ay
haziranin25i ogluileannesi bende 5 TL lik testlerde negatif görmüştüm ama elimde erken gebelik testi vardı reglim den 2 gün önce yaptım pozitifi gördüm 🤗
Ebru42 Deletedmom419 ya ben aldım onu aynı zamanda 3 liralık olanlardan da aldım akşam yaptım 20 liralıkta çıkmadı çok moralim bozuldu sabah 3 liralıkta yaptım bu sefer pozitif çıktı şimdi 10 haftalık hamileyim ☺️
ogluileannesi Deletedmom419 Allah tamamına erdirsin canım yarın kan vereceğim ya merakımı gidermek için ama umutsuzum
ogluileannesi Esraozkan negatif mi çıktı :( ya ben bi kimyasal geçirdim adetime 5 gün kala normal gebelik testinde çıkmıştı hatta akışına bırakmıştım o ay 2 defa sadece ilişki olmuştu rüya gördüm sabah o etkiyle yapayım dedim inanamadım ama gitti sonra boş kese. O yüzden şimdi yine çıkar düşüncesine girmiştim
Serap-er 19 temmuz son adet tarihim ben gebe olduğumu 4 Eylül’de öğrendim. Adetim geçeli çok olmuştu. 15 gün geçtiğinde bile tek çizgi görünüyordu. Geç döllenme olmuş eğer adet gecikmeniz devam ederse bir hafta aralıklarla testi tekrarlayın derim.
ogluileannesi Serap-er AlLah isterse oluyor işte yarın kan vereceğim canım varsa çıkar değil mi 2 gün kala
ogluileannesi Ebru42 çok ilginç neye göreyse artık 🤷🏻♀️ Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻Ben valla yarın gidip kan vereceğim sabahtan testlerden vazgeçtim 😀
Serap-er ogluileannesi kan vermediğim için birşey diyemiyorum ama idrarda bazen çıkmayabiliyor. Ben gecikmenin 19.günü idrarda çift çizgiyi gördüm hemen kan baktırdım 217 çıkmıştı.
Ebru42 ogluileannesi bende geçirdim kimyasal gebelik sonra doktor 2 ay bekleyin dedi ben kimyasal gebelikten bir hafta sonra hamile kalmışım çok şükür hiç de sıkıntı olmadı 😂
26Merve ogluileannesi arkadaşım umutlandirmak asla istemem ama bende senin gibiydim hatta adet gecikmemin 4. günüde negatifti gecikmemin 10. günü öğrendim yavrumu geç döllenmiş ❤️
Bebegimibeklerken22 Merhaba sabah yapılan testler daha etkili oluyor ilk idrar olması önemli bende adetim gecikmeden önce ilk idrarla yaptım çıktı