Dudumrtk Neslibt72 bende minnak kurabiyelerrr sayfasından almıştım instagram sayfayı inceleyebilirsin canım 3 ay kullandım 7 aylık hamileyim şu anda İnş rabbim herkese kısa zamanda nasip eder 🙏
Benbenim Ben n11.comdan aldım zaten google ovülasyon testi yazdığında bi tane çıkıyor. Fakat bazen sorun olabilir renkleri birbirlerine karışıyor ben yeri geldi günde 2 kere bile yaptığım olmştu. Ama tavsiye edermiyim hiç yoktan iyidir dene ve gör diyebilir. Ben uzun cubuklu olanları tercih etmiştim ama şansıma kaset olan çıktı :)
Dudumrtk Neslibt72 eczanelerde kaset şeklinde oluo sanırım ben tesadüfen karşılaşmıştım sayfayla inceledim sonra almaya karar verdim testleri güzel tavsiye ederim ordaki abla test takibi de yapıo
Dudumrtk Neslibt72 rica ederim ne demek ben 6 ay normal denemiştim hamile kalamadım o testlerle tanıştım 3.ayda oldu çok şükür inş size de iyi gelir en kısa zamanda nasip olur 🙏
mucizemi_beklyrm Bende trendyoldan çoklu olarak almştım ve 3 ay kullandım işe yaradı. Takvim programına göre yumurtlama günümü 3 gün geç gösteriyormuş,ovulasyon testinde daha erkendi. Şuan 6 aylık hamileyim. kesinlikle deneyin bişey kaybetmezsiniz.
Mceylanmz Neslibt72 bende kullandım ilk defa kullandım ve ilk seferde hamile kaldım çok iyiydi benim ovulasyon testi ismi ise laboquick olandı bundan başkasını kullanma derim
Neslibt72 Mceylanmz bu markada trenyolda karşıma çıkıylr ama satıcıların yorumları iyi değil arada kaldım
mucizemi_beklyrm Mceylanmz bende aynı bu markayı kullandım. Çoklu aldığım için kalanları da arkadaşıma vermiştim 😇
Purpura26 Mceylanmz Neslibt72 Ben de bu markayı kullandı. 2 ay hamileyim şuan ve içinde 4 tane de gebelik testi gönderdiler. Adetime 5 gün kala silik çizgiyi gösterdi. Erken gebelik testiyle aynı kalitede. Ve yumurtlamayı çok net gösteriyor. Bak bu ay ki yumurtlama testim https://hizliresim.com/q0odNa üstelik diğerleri gibi uçuk fiyatları da yok markası lupoquick. N11den almıştım diğer yerlere göre daha uygundu. Satıcının linkini de atabilirim baya hızlı yolladılar
Merveakbb Neslibt72 minnak kurabiyler fiye site var canim instagramda ordaki abla yarimdici oluyo test takibinde yumurtlama gununu test kiti hemen belirginleştiriyo
Neslibt72 Purpura26 rica etsem gönderebilir misin linkini bakayım bende. Henüz sipariş vermedim yarın karar verip alacağım
Mceylanmz Purpura26 aynn bende n11den almıştım toplu halde 50 tane falan gebelik testi de içindeydi şuan yok galiba indirimli halindeyken almıştım iyikide almışım diyorum
Mceylanmz Purpura26 eğer alıp kullanırsan ve yumurtlama gününü gördüğün zaman bi tavsiye vereyim ilişkiden sonra sırt üstü değil yüz üstü uzan kalçanın altına yastık koy kalçanın yukarıda kalsın biraz o şekilde dene ben yumurtlama gününde öyle yaptım belki o yüzden hamile kaldım çünkü 10 ay hep sırt üstü yattım bi sefer yüz üstü yattım hamile kaldım bi yerde okumuştum yüz üstü daha iyiymiş diye isteyen herkes denesin denemekten bişey olmaz 😊
Purpura26 Neslibt72 https://urun.n11.com/gebelik-ve-ovulasyon-testleri/laboquick-20-adet-ovulasyon-4-gebelik-kargo-P105134016 Minnakkurabiyerlde 30 tanesi 70 tl gibi bir fiyattı sanırım. Gerek yok bence burda ki çoğu kişi de takibinden anlıyor. Yine de sen bilirsin canım.