Güzel annelerimiz nerelerdeniz ¿🤗❤
Kırklareli babaeski de yaşayan hamişler var mı?
Kırklareli lüleburgaz :)
Kırklareli merkez 🤗
Hilalkrmzkn
Bende kırklareli babaeski köylerinden
sabirsizanne111
Kac aylik oldunuZ
10+2 haftalığız 🥰 siz
sabirsizanne111
Ayniyiz ne güzel bende 10+4 🤗🤗
Meduva hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
sabirsizanne111
Lüleburgaz özel Medikent hastanesi Dr.AhmetSalihAltıntaş gayette memnunum trakya da en iyi doktor diyebilirim çünkü benim hikayem çok farklı bacım ❤🤗🙈
Meduva bende medikentte serpil hanıma gitmeye başladım doğuşta argun beye gidiyordumda sorularıma çok cevap bulamadım
sabirsizanne111
Burgazda mi yaşıyorsun yas kac ilk gebelik mi canm 🌸🌼
Meduva yok canım merkezde yaşıyorum 23 yaşındayım ilk gebeliğim
Meduva serpil hanıma gidiyormuşsunuz sanırım nasıl memnunmusunuz doktorunuzdan
Hilalkrmzkn
Ben degil diger arkadaş serpil hanima gidiyormus ben ahmet beye gidiyorum gayette memnunum 🌸🌼
Merhaba bayanlar bende ahmet beye gidiyorum ve çok memnunum başta pandemiden dolayı argun beye gidiyordum yakın takıp kolay olur diye fakat beklentimi karşılamadı.
Meduva kirklareli vize🤗🤗
Hilalkrmzkn 1 kere gittim ama gayet ilgili bi bayan çok araştırma yaptım herkes serpil hanımı önerdi devam etmeyi de düşünüyorum bir muayenem yaklaşık yarım saat sürüyor
edakah argun bey sorarsan cevaplıyor sormazsan hadi güle güle özel hastane olduğu belli değil
sabirsizanne111 ben burda yeni olduğum için çok araştırdım orada doğum yapanlarla konuştum hepsinden fikirler aldım ve serpil hanımı önermediler doğumlara girmiyormuş seminerdeyim diyormuş evet muayene sırasında ilgileniyor ama önemli olan doğum zaten
bu yüzden Ayşegül Yıldırımı tercih ettim ve aşırı memnunum işini çok severek yapıyor ve gerçekten çok ilgili bi doktor
Meduva afedersiniz ☺️ Karıştırmışım