NefesDeniz Elifkcr İnternetten bu konularda nefret ediyorum elimden geldiğince bakmıyor okumuyorum. Sizde hiç bakmayın gereksiz yere insanı hasta eden saçmasapan yazılarla dolu..en güzelini doktorlarımız söylüyor onlar ne diyorsa o birde kendinizde bitiyor iş. Bakın bir çok arkadaşımız yazmış zaten bende var bende de var diye kendinizi teselli edin hiç kafanıza takmayın iyi ki sadece bunları yaşıyoruz düşünsenize içimizde bir can oluştu nefes alan kalbi atan organları oluşan yani bu mucizenin bizi sadece böyle değişikliklerle bırakması şükredici bir durum sizde hep şükredin dua edin aklınızdan kalbinizden elhamlarınızı atın bebeğinize odaklanan o size kötü olacak zarar verecek hiçbişi yapmaz annesi aksine sizi korur buna inanın..aklınıza kötü şeyler geldikçe La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim bunu söyleyin sürekli kalben ruhen insanı çok rahatlatıyor🌿
Elifkcr NefesDeniz ne kadar güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim size. Hep dua ediyorum. Allahıma sığınıyorum. Geçicek inşallah ve ardından kötü bir şey çıkmayacak🙏Rabbim bizlere yardım etsin. Teşekkürler tekrar
kubusssss17 Elifkcr benim ses sağ kulağımda sağ boynumdaki atar damara baskı yapınca ses kesiliyor çok tesadüfi bir şekilde keşfetmiştim bunu ben. Ve rahatlatan şey de o sesi durdurabilmem olmuştu. Ben de vertigodan filan da süphelenilmişti herşeye baktılar birşey yoktu. Emin ol sende de yoktur çünkü o kadar çok insanda duydum ki hiç birinde eşlik eden bir hastalık yoktu. Bu arada hassas ve stresli insanlarda görünen birşeymiş
Elifkcr kubusssss17 zaten anksiyete hastasıyım. Belki de hamilelik anksiyete falan derken her şey üst üste geldi😌
Elifkcr ayseeerl13 peki ne kadar süredir var bu sizde ? Gece yattığınız zaman ses sizi rahatsız etmiyor mu?
Elifkcr Smyydmr1 inşallah çok dua ediyorum allaha bir şey çıkmasn altından ciddi. Peki sizin tek kulak mıydı bu kalp atışı sesi
Elifkcr Smyydmr1 mesela peki bu kalp atış nabız sesi gibi sesi yıllardır mı duyuyorsunuz? Hamilelikte artış oldu mu seste? Ya da yani çocukluktan beri mi var sizde yapısal mı acaba
Smyydmr1 Elifkcr yıllardır yani çocukluktan değil belki ama ergenlikte fark ettim o zamandan beri var hamilelikte çoğaldı diyemem de daha net duyuyorum sessiz ortamlarda yapısal mı veya başka bişey mi hiç gitmedim doktora keşke yardımcı olabilseydim
Elifkcr mrv_b bu konuya çok kafayı taktığım için özür dileyerek tekrar bir şey sormak istiyorum. Bu kulakta nabız sesini hamileliğin kaçıncı haftalarında farkettiğinizi hatırlıyor musnuz? Ve hala yattığınız zaman devam ediyor mu kulağınız da nabız sesi
mrv_b Elifkcr 9 veya 10 gibiydi galiba arada bir oluyor sessiz ortamda olduğum zaman daha çok fark ediyorum. Çok nadir ve kısa süreli oluyor zaten
Baobap Elifkcr ben ağır kardiyo çalıştıktan sonra oluyordu. Spor hocama sormuştum, nabzımı olması gerekenden fazla yükselttiğimi, bu konuya dikkat etmem gerektiğini söyledi. Bende düzelttim. Siz de her zaman mı oluyor yoksa kendinizi yoruyor musunuz?
Beyra0212 Elifkcr aynısını 2 ay boyunca yaşadım. Kanım ve tansiyonum hep düsük ondan oluyormus. Kan tedavisi görmeye başladım geçti. Mutlaka görün sende doktora
Elifkcr Beyra0212 hamilelikte mi yaşadınız? Kan değerlerime bakıldı ama bir şey çıkmadı. Benm de tansiyonum düşük. Sizin ki şimdi geçti mi? Nasıl bir ses duyuyordunuz?
Beyra0212 Elifkcr evet hamilelikte yaşadım. Sanki nabzım sağ kulağımda atıyor gibiydi. Normal otururken. Yürürken vs sürekli o şekilde ses geliyordu çok rahatsız ediciydi