melegegebe Bir kac gundur bagirsaklarimdan ishal olursunuz sesler gelir ya öyle sesler geliyor yaşayan var mi ?
egeanul melegegebe sanırım bu haftalarda hemen hemen herkesin başına geliyor bu durum😀 bebek büyüdükçe yediklerimizi daha zor hazmediyormuşuz ondan olur bide ağrı yapar dedi doktorum ağrı şikayetiyle gitmiştim zaten. Birde soğuk alırsan o da yapar
imren91 melegegebe Sürekli gaz çıkartıyorum 😅diyorum ne oluyor. Bir de ishal gibiyim. Normalmiş ama bu zamanlar ☺️
gamzelim2234 @melegegebe 30. Haftadayım bendede aynısı oluyor bazen bağırsaklarım konuşuyor resmen eşimde duyup gülüyor 🙄
melegegebe gamzelim2234 ahaha bende de degisik sesler cikiyor bazen daha gür oğluşum korkuyor mu acep icerde 😂
melegegebe imren91 ayy normalse iyi o gaz bitmiyor zaten nedense 😂😂😂😂 simdi bir de senfoni oluyor ozellikle sıcak süt icince😂😂
gamzelim2234 @melegegebe ahahahah ayyy bende aynısını düşünüyorum öyle ses çıkınca oğluşum korkuyor mu acaba diye 😂
melegegebe Srmnn benim de kontrol 1inde vallaa cok da var daha 😬😬 hani tuvalet ihtiyaci yok ama yogun gaz da yok sesler cikiyor arada