Ruya-Onen ESMAARAS Hazırla dursun kenarda bende 32de hazırladım hazırda duruyordu kontrole gittim 37.haftada birden doğuma aldı doktor 10 gün önce geldi bebeğim. İyiki hazırlamışım yoksa kalacaktık ortada 🤷🏻♀️ İnşallah size erkenden gerekmez ama siz hazırlayın ne olur ne olmaz
elisas-mom ESMAARAS bende hazırlamalısınız sonra sonra aklınıza brsey gelir eklersiniz acele etmeden sakince hazırlamak en güzeli. İlerleyen haftalarda zor olur agriniz olabilir. Ben 30 dan sonra hazırladım. 37 haftaligim artık çantamı alıp çıkmak istiyorum 😂😂
fatosd84 ESMAARAS tam zamanı artık hazırlayın derim yıka ütüle çok zaman alıyor artık kurumuyor ve yoruluyor insan
ESMAARAS Esrasrcnn yaaaa oylemı dıyosun dogeu yavastan baslım daha kıayeetlwr utulencek zaman hızlı gecıyo canım ama tecrubesızlık ınsan bılmıyo :) Emel0108 haklosın canım benım konttollerdede bazı durumlarda anıden doguma falan alıyolarmıs kuzenımın 35 haftalıkken suyu geldı dogurdu kız hıc bıseu yokken
Emel0108 Kızlar ben her zaman hastane çantasını erkenden hazır edip görünür biyere bırakma taraftarıyım çünkü erken doğum riski her gebelikte olur tabiki allah korusun ama hazır olsun çanta bi zararı olmaz
Gzlgzl Emel0108 hiç riskim yokken erken doğum oldu son 3 h gitmemiştim birgün önce sadece acıllıer koyup kapatmamıştım ve herseyım eksık kaldı hastanenın oralarda koşturma içinde kaldı ailem aman diyim 28 den sonra hazır edin ne olur ne olmaz🙈 allahım hepımızı korusun 🤲 evlatlarımızda zamanında doğum nasıp etsin
ESMAARAS fatosd84 dogru dıyosun daha utulemedım emzık bıberon falan hersey yıkanıcak anca dızılır dedıgın gıbi canım ozaman baslım ben zararı olmaz somucta :)
Gzlgzl ESMAARAS 32h ama 28 uyumlu zordu allahım yasatmasın ama erkenden hazırlayın olmadı gidip gelin bakın kontrol edin
ESMAARAS Hnfth ben onlarıda yapmaıdm utuleme yokama eksıklerım :& MaviMasal aynen canım bır anda hazırlanmıyo aslında canta acık olucak aklıma geldıkce doldurcaksın :)
MaviMasal Bugün hazırladım ama tabiki eksikler daha var en azından bebek kıyafetlerini poşetleyip koydum onlar tamam. Biberon, süt sağma mak, emzik sterilize ettikten sonra onlarıda yerleştiricem sonrasında tamamız gibi. Aklıma geldikçede eklicem.
MaviMasal ESMAARAS aynen öyle canım. Sıcak su torbamı unuturum diye ödüm patlıyodu. Önce onu koydum 😂
imren91 ESMAARAS Bugün hazırladım. 34 e girmek üzereyiz ama kendi çantam henüz tam hazır değil. Almam gerekenler hala bitmedi.
ESMAARAS imren91 aynen eksık bıtmıyo canım oyle boyle zaman gecıyo aman dıkkat edın hasta falan olmayon dogum arıfesı