Nur1806 soğanı dörde bölüp evin odalarına birer tane koyarsanız havadaki mikrobu alıyor. Kokusu berbat ama burun bir yerden sonra alışıyor. Erteki gün güzelce havalandırıp kokulu deterjanlarla güzelce temizlemek gerekiyor ama deneyin inanılmaz etkili. Boğaz ağrısına bal süt karabiber, ılık ama sıcak gibi öyle soğuya yakın değil. Yakacak boğazınızı. Ihlamur içerisinde ayva kabuğu olacak. Yine bal ile. Nane limon içilebilir. Ben sabah biri akşam biri yapıyorum. Hamilelikte içilemiyor diye okudum internette ama diğer zamanlarda kullanmak için de keten tohumu çayı, 20 saniye demleyip keten tohumundan süzmeniz gerekiyor yoksa uzama yapıyor iğrenç oluyor. Bu çayda balgama çok iyi geliyor. Normalde sigara kullanan biriyim ona rağmen çok iyi geliyor. Kızım epilepsi hastası ve grip ilacı kullanamıyor. Bunlar benim test ettiğim zamanlada evimizin geleneği olan grip tedavi yöntemimiz. 7 yıldır evimize grip ilacı girmedi. Bol bol meyve ve kemik suyuna terbiyeli çorbayı da yazayım. İnşallah hemen iyileşirsiniz ☺️☺️☺️