Sedaoruc merhaba arkadaşlar 38+5teyim korkuyorum Doktorum normal doğum için engelin yok dedi.Çok gerginim. Ayaklarımın altı,belim çok ağrıyor Geceleri uyuyamıyorum Sizlere ne durumdasınız. ?
att Sedaoruc 39+6 bizm doktrda aynisini soyledi az once sadece 1cm aciklik varmis ama sancim bikere 75in uzerine cikti ve ben sezeryan istemiyorum moralim cok bozuldu tek iyi bisey var kanamam oldu sanirim nişanım gldi alttan muayene hep oldum ama hic gelmemisti kendini herseye hazrla canim saglikla alalim bebeklerimizi kucaklarimiza 😏
Nisanurr Sedaoruc 38+2 deyiz ama bizim paşa oğlan yerini çok beğenmiş gelmeye niyeti yok daha kanala bile İnmemiş o yüzden bol bol yürüyüş yapıyorum dünden beri 😏
Derin12 Sedaoruc ben de 37+2 deyim, normal Doğumdan gerçekten çok korkuyorum ama sezeryan da bencillik gibi geliyor normal Doğuma engel yokken. Hala dlgum şeklimiz belli degil ben de cok gerginim🙄 bacaklarım agriyor , bebegin suyu da azalmis
Sedaoruc att amin canım inşallah Bizde sancı beklicez artık inşallah normal doğumla kolayca alırız bebeğimiz kucağımıza
Sedaoruc Nisanurr inşallah sağsalim kucağına alırsın canım Biz anneler onların sağlığı için herşeyi yaparız
Sedaoruc Derin12 seni çok iyi anlıyorum canım Çok sabırsızlanıyorum Ayaklarım şiş acıyor korkularını çok iyi anlıyorum sezaryen bana da bencillik gibi geliyor Doktorum bi etken olmadığı sürece sezaryen yapmayız dedi
Ftmhsynhfsa 39+5 ne sanci ne su gelmesi ne baska birsey bekliyoruz bende normal dogumu cok istiyorum ama korkarm sezeryan diyecek doktor cati muaynesi yapmiyor doktor 😩🙇
Sedaoruc Ftmhsynhfsa benim doktorum da çatı muayenehanesi yapmadı Çok merak ediyorum doğum ne şekilde olacak diye Bana oluruna bırakacağız dedi Doğum sırasında yapılıyormuş çatı muayenehanesi Gerekirse sezaryen alırız dedi 😕 biz anneler sabredemiyoruz ki