Deletedmom_5 CeyhunMelikeMislina kasık ve bal ağrım oluyor normalmi bilemedim korkutuyo bazen 😐 heleki alaturka tuvalet kullanıyorum ona girip çıkınca daha fena
BegumIscanTunc CeyhunMelikeMislina göğüs ağrısı,halsizlik,aşırı uyku hali, ara sıra mide bulantısı bide ciddi bir baş ağrısı
CeyhunMelikeMislina Deletedmom_5 benimde kasıgım arada agrıyor cnm 1 kimyasalım var korkutuyor beni de 🥺 kaç haftalıksın ve betan kaç çıktı cnm sat ne zamandı
Deletedmom_5 CeyhunMelikeMislina adete göre 6 haftalık görünüyor ilk beta verdigimde aksam 8′de 459 du iki gün sonra sabah 9da 1259 cıktı çok şükür ama pcos var korkuyorum progestan verdi doktor
Rabiserkan CeyhunMelikeMislina son adet tarihim 27 Ekim canım normalde iki gün sonra adet olmam gerekli fakat bugun evde test yaptım pozitif salı günü kan testi yaptırıcam😇
BegumIscanTunc CeyhunMelikeMislina bugün ilk beta verdim 2807 çıktı canım adetim 4 gün geçti Sali tekrar kan vericem cumada kontrolüm var
BegumIscanTunc CeyhunMelikeMislina ay hadi hayırlısı güzel haberlerle geliriz inşallah haberdar edersin beni canım benim 🤭🤭🤭