Herkese merhaba öncelikle hikayemizi baştan anlatmak istiyorum..
Evliligimizin 1.yili dolduktan sonra cocuk sahibi olmak istedik..ben hep demir eksikligi vs.olan biriydim bunun için kadin dogum doktoruna gozukmek istedim..testlerim yapildi ve hamile kalmak icin engel bi durum görülmedi..denemelerimizin 3.ayinda hamile oldugumu ogrendim..boll boll mide bulantısı cektim ilk 3 ay 6 kg verdim..sadece peynir ekmek yiyordum..prilam işe yaramadı..demir eksikigi ve vitaminlerim yerlerde derken 12.haftada azaldi bulantilarim..20.haftada İstanbulda devlet hastanesinde ayrintili ultrason yaptirdim cok memnun kaldim..karnim hiç yoktu ..7.aya kadar 3 kg aldim sadece..Ve 7.ayda mide yanmalarim başladı..resmen kaynıyordu midem..soğuk süt iyi geldi bana..her evden cikista yanıma soguk sut stoklamaktan bi hal olmustum..son haftalar yaklaşırken online gebelik egitimine katildim hem spor yaptik hem egitim cok iyi oldu..her gun yuruyus yaptim..37.hafta kontrolünde suyumun azaldigini ve bebegin boynunda kordon oldugunu ogrendik..bebek artik kafasi asagida oldugu icin cikarma sansida yoktu..suyumdan dolayi 2 günde bir kontrole gittim..39+2 de artik suyumun 3 cm kaldigini ve suniyle dogumu baslatmamiz gerektigi soylendi(ne olur ne olmaz diye baska doktorlarada gittim)..aciklik 2 cm,bebegin kilosu en fazla 2900 olur rahat dogurursun dediler..saat 11 de suni vermeye basladilar..ilk 3 saat bisey hissetmedim..sonra aciklik 3 cm olunca suyumu patlattılar..sancilar sıklaştı ama bi sikinti oldu cocugun kalp atislari 60 a kadar indi..8 saat suni sonucunda 4 cm acikligi gecemedik ve bebegin kalp atislari kaldırmadı..epidural sezeryana karar verdik..cokk kolay gecti..herseye sahit olmak cok guzeldi..ve bizim 2900 denilen bebeğimiz 3750 doğdu..usg cokta takilmamak lazimmis..sezeryan sonrasi 3 gunde toparladim..bugun 10.gun yemegimi işimi yapiyorum👍🏼👍🏼
Allah herkese nasip etsin
Sorulariniz varsa yanitlarim💚💚