Esmanurs Ya kızlar çalışan bir bayanım ben. O yüzden temizliğimi haftasonlarında yapıyorum 2 gündür evi sil süpür mutfağı derle topla derken 2 gündür kahverengi akıntım oluyor acaba yoruldum diye mi yoksa tehlikeli bir durum var mıdır ?
fatosd84 Esmanurs kahverengi akıntı önemli doktoruna başvur derim benim doktorum hemen ilaç başlatmıştı iş güç yapmadım dinlendim hep ayaklarını uzat dinlen sıcacık
Emel38 Esmanurs aynı şartları taşıyoruz.cinsellik ve ev işleri sonrası bendede olmuştu.artık yormadan yapıyorum ev işlerini , cinselliğe 15.haftaya kadar yasak koydu doktorumuz.
Zafsim0801 Esmanurs benımdeee o haftalar öleydiiii yapmamaya özen göster bende akıntıdaaa gordugumdeee korkardım çok dikkat et bana fitil vermıstı
mertyagizannesi mertyagizannesi hamileligin baslarinda yerlesme kanamasi vs olblr yada olumsuz birsey soyleyip canini skmak istemem hamileligin baslarindaysan mutlama doktira gozukmen gerekir..
Esmanurs fatosd84 ayaklarıma sıcak su torbası koydum açıkçası doktorum yok değiştirdim yani önümüzdeki cumartesi gidicem 😢
Esmanurs Emel38 cinsellik yok açıkçası haftada 1 veya 10 günde 1 bizim. Ya doktora gitmeli miyim düşük falan olur mu karnım da ağrıyor 😔
Emel38 Esmanurs Kırmızı kan gelmediği sürece korkma.ılık su koyuyorum ayaklarımın altına.gaz sancısıda olabilir.
Emel38 Esmanurs geçerse haber verin.Ben her akşam ayaklarımın altına tuluk koyuyorum, işyerinde üşütüyorum sanırım.sizinki inşallah Üşütme ve gaz sancısıdır.üşütmeyin.Bol su için 2 litre falan ..
fatosd84 Esmanurs düşük önleyici bebek tutunması için güzel bi ilaç tavsiye ederim bana doktorum progestan 200 mg vermişti 12 saatte 1 içiyordum ⅘ güne akıntım geçmişti her ihtimale karşı 2 kutu bitirmiştim.
Yesilimmm Esmanurs tavsiye üzerine ilaç kullanmayın derim kahverengi akıntıda önemli bende ev işlerimi yapıyorm ama hıc karsıalsmadım boyle bi durumla catı muanesinde oldu sadece onuda dokturum peşinen normal olduğunu söyledi
Emel38 Esmanurs ağrınız eğer geçmezse doktora gidin.doktorlar korona dan dolayı zor durumda kalmadığınız sürece gelmeyin diyor.Kırmızı kan gelmediği sürecede korkmayın diyorlar.Malum korona daha tehlikeli.