NecatiMerveCingz Beren; güçlü kuvvetli demek. Eslem ; allah yolunda allaha ,islamiyete teslim olma Demek eslem kibar ama sanki anlamı çok ağır geliyor bir türlü karar veremedik var öı yorumu olan 🤔
DamlaErgnUsta NecatiMerveCingz eslem bende düşünmüştüm ama eslem besleme gibi duruyo ne alaykaysa ☺ Bence defne 👍🏿 Ben çok pişmanım defne koymadığım için derin oldu
NecatiMerveCingz DamlaErgnUsta çocuklarda isim konuluna kadar benzetmeler hapılıuor isimle hitap etmehe başlayınca kimse benzetme ile düşünmüyor bizde bi ara benzetmelere baktık ama şuan önemsemiyoruz. Defneyi bizde çok beğendik ama bu aralar defne okadar çok ki vazgeçtik herkeste çok olucak yaşının zamanındakilerde bide defne sanki bende şımarık bi kızı çağrıştırıyor 🙄
DamlaErgnUsta NecatiMerveCingz aslında hiç öyle düşünme sevdiysen bitmiştir bende herkezde var tanidikda var dedim pişman oldum lina veya lena da güzel kuranda geçiyor lena anlamını bilmiyorum ama kulaga hoş geliyor
SemihDamlaDalan NecatiMerveCingz benimde hayırlısıyla kızım olucak hira koyacağız iki isimde güzel aslında ama Beren daha güzel sanki ☺☺